Engelsiz Cumhuriyet!

Kocaeli 29.10.2019 - 16:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Engelsiz Cumhuriyet!

Sevgi Melekleri Engelsiz Sanat Atölyesi’nin minik kahramanları 29 Ekim projesi kapsamında ürettikleri ürünleri hayırseverlere satarak ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerine woker ve tekerlekli sandalye aldılar. Sevgi Melekleri Engelsiz Sanat Atölyesi’nin minik kahramanları 29 Ekim projesi kapsamında, kendi atölyelerinde ürettikleri ürünleri hayırsever işadamı ve esnaflara satarak 3 ihtiyaç sahibi engelli kardeşine woker ve tekerlekli sandalye aldılar. Gülay Salman yönetimindeki Sevgi Melekleri Engelsiz Sanat Atölyesi öğrencilerinin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı içerikli ürettikleri Atatürk tabloları ve hediyelik ürünlere kayıtsız kalmayan isimsiz görünmeyen kahramanlarına teşekkür ettiler. HAYATI SEVİYORUZ Atölye kurucusu ve sorumlusu, Engelli dostu Gülay Salman , “Hayırsever gizli kahramanların aldıkları ürünlerle temin edilen gelirinden de 1 adet woker ve 2 meleğimize1' er adet tekerlekli sandalye hediye etmenin hep birlikte haklı gururunu yaşadık. Umut dolu nice nesiller üretmeyi, hayatı seviyoruz!” şeklinde açıklama yaptı.  

Sevgi Melekleri Engelsiz Sanat Atölyesi’nin minik kahramanları 29 Ekim projesi kapsamında ürettikleri ürünleri hayırseverlere satarak ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerine woker ve tekerlekli sandalye aldılar. Sevgi Melekleri Engelsiz Sanat Atölyesi’nin minik kahramanları 29 Ekim projesi kapsamında, kendi atölyelerinde ürettikleri ürünleri hayırsever işadamı ve esnaflara satarak 3 ihtiyaç sahibi engelli kardeşine woker ve tekerlekli sandalye aldılar. Gülay Salman yönetimindeki Sevgi Melekleri Engelsiz Sanat Atölyesi öğrencilerinin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı içerikli ürettikleri Atatürk tabloları ve hediyelik ürünlere kayıtsız kalmayan isimsiz görünmeyen kahramanlarına teşekkür ettiler.

HAYATI SEVİYORUZ

Atölye kurucusu ve sorumlusu, Engelli dostu Gülay Salman , “Hayırsever gizli kahramanların aldıkları ürünlerle temin edilen gelirinden de 1 adet woker ve 2 meleğimize1' er adet tekerlekli sandalye hediye etmenin hep birlikte haklı gururunu yaşadık. Umut dolu nice nesiller üretmeyi, hayatı seviyoruz!” şeklinde açıklama yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.