ERBAKAN VAKFINDAN GEBZE MÜFTÜSÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gebze 28.02.2017 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ERBAKAN VAKFINDAN GEBZE MÜFTÜSÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Erbakan Vakfı Gebze ilçe Başkanı Engin Kılıç ve beraberindeki heyet; Gebze’ye yeni atanan ilçe müftüsü Orhan Örnek’i makamında ziyaret etti.

  Gebze Erbakan Vakfı Başkanı Engin Kılıç ve yönetimi, Gebze’ye yeni atanan Müftü Örnek’i ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Erbakan hocadan anılar tazelendi. ÖRNEK: “GEBZE’Yİ TANIMAYA ÇALIŞIYORUM” Müftü Örnek, Gebze’ye yeni geldiğini ve tanımaya çalıştığını ifade ederek, zaman zaman camileri ziyaret ettiğini ve Gebze’nin köylerine de ziyaretler gerçekleştirdiğini söyledi. Örnek, Gebze Erbakan Vakfı Başkanı Engin Kılıç’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Erbakan Vakfı Gebze ilçe Başkanı Engin Kılıç ise, “Müftümüze yaptığımız ziyaret, Merhum Erbakan hocanın tam vefatının yıldönümünü ile aynı günde gerçekleşmesi güzel bir tevafuk oldu. Müftümüze yeni görevinde hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyoruz.” Dedi.
Erbakan Vakfı Gebze ilçe Başkanı Engin Kılıç ve beraberindeki heyet; Gebze’ye yeni atanan ilçe müftüsü Orhan Örnek’i makamında ziyaret etti.

 

Gebze Erbakan Vakfı Başkanı Engin Kılıç ve yönetimi, Gebze’ye yeni atanan Müftü Örnek’i ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Erbakan hocadan anılar tazelendi.

ÖRNEK: “GEBZE’Yİ TANIMAYA ÇALIŞIYORUM”

Müftü Örnek, Gebze’ye yeni geldiğini ve tanımaya çalıştığını ifade ederek, zaman zaman camileri ziyaret ettiğini ve Gebze’nin köylerine de ziyaretler gerçekleştirdiğini söyledi. Örnek, Gebze Erbakan Vakfı Başkanı Engin Kılıç’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Erbakan Vakfı Gebze ilçe Başkanı Engin Kılıç ise, “Müftümüze yaptığımız ziyaret, Merhum Erbakan hocanın tam vefatının yıldönümünü ile aynı günde gerçekleşmesi güzel bir tevafuk oldu. Müftümüze yeni görevinde hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.