ERCAN HOCA’DAN ÇAYIROVASPOR KAMPINA ZİYARET

Spor 12.11.2016 - 20:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ERCAN HOCA’DAN ÇAYIROVASPOR KAMPINA ZİYARET

ERCAN HOCA’DAN ÇAYIROVASPOR KAMPINA ZİYARET

Gebzespor’un tarihinde elde ettiği tek şampiyonlukta imzası olan Teknik Direktör Ercan Ötüçtemur, Çayırovaspor’un İstanbul Green Park’taki kampını ziyaret etti. Gebzespor ve Kasımpaşa’yı şampiyon yaparak isminden sıkça söz ettiren deneyimli teknik adam Ötüçtemur, Gebzespor’da şampiyonluk yaşadığı dönemdeki isimlerle bugün Çayırovaspor kampında bir araya gelerek hasret giderdi. Ötünçtemur Gebzespor’la şampiyonluk yaşadığı o dönemde yardımcılığını yapan Eyüp Tutçuoğlu ve kulüp yöneticisi Abbas Sır ile koyu bir sohbete tutulurken, maziyi yeniden gözlerinde canlandırdı. ÇAYIROVASPOR’U SIKI TAKİPTE Çayırovaspor’u geçen sezon elde edilen şampiyonluktan bu yana sıkı takip ettiğini belirten Ercan Ötünçtemur, yeşil siyahlıların çizgisini koruyarak bu sezon da çok iyi gittiğine dikkat çekti. Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu’nun takımı başarıya taşıyacağına inandığını belirten Ercan Hoca, Çayırovaspor Asbaşkanı Abbbas Sır’ın da bilgi birikiminin yanı sıra ciddi bir tecrübeye sahip olduğunu, Çayırovaspor’un bu deneyimlerinden faydalanacağını söyledi.
ERCAN HOCA’DAN ÇAYIROVASPOR KAMPINA ZİYARET

Gebzespor’un tarihinde elde ettiği tek şampiyonlukta imzası olan Teknik Direktör Ercan Ötüçtemur, Çayırovaspor’un İstanbul Green Park’taki kampını ziyaret etti. Gebzespor ve Kasımpaşa’yı şampiyon yaparak isminden sıkça söz ettiren deneyimli teknik adam Ötüçtemur, Gebzespor’da şampiyonluk yaşadığı dönemdeki isimlerle bugün Çayırovaspor kampında bir araya gelerek hasret giderdi. Ötünçtemur Gebzespor’la şampiyonluk yaşadığı o dönemde yardımcılığını yapan Eyüp Tutçuoğlu ve kulüp yöneticisi Abbas Sır ile koyu bir sohbete tutulurken, maziyi yeniden gözlerinde canlandırdı.

ÇAYIROVASPOR’U SIKI TAKİPTE

Çayırovaspor’u geçen sezon elde edilen şampiyonluktan bu yana sıkı takip ettiğini belirten Ercan Ötünçtemur, yeşil siyahlıların çizgisini koruyarak bu sezon da çok iyi gittiğine dikkat çekti. Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu’nun takımı başarıya taşıyacağına inandığını belirten Ercan Hoca, Çayırovaspor Asbaşkanı Abbbas Sır’ın da bilgi birikiminin yanı sıra ciddi bir tecrübeye sahip olduğunu, Çayırovaspor’un bu deneyimlerinden faydalanacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.