ERDOĞAN İÇİN ADAK ADADI

Çayırova 28.06.2018 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ERDOĞAN İÇİN ADAK ADADI

Çayırovalı yaşlı çift, 24 Haziran seçimlerinde tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için kurban kesti.

Türkiye’de 24 Haziran’da gerçekleşen cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçimi kazanmasıyla Çayırova’da yaşayan Nuri Atamer ve Zennure Atamer çifti kurban kesti.  24 Haziran seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçimi kazanması halinde kurban adadıklarını dile getiren Atamer çifti, dün adağını yerine getirdi. 20 SENEDİR ÇİLELERDEN BİTTİK 75 yaşındaki Zennure Atamer, "20 senedir çilelerden bittik. Daha ben o çilelere geri dönmek istemiyorum. Benim liderim yanımıza gelmiş, başımıza gelmiş, bizden mutlusu yoktur. Ben gidiciyim yarın çocuklarımız ve onların çocukları liderimin sefasını sürecek. Ben uzun zamandır yatamıyordum. Seçimden sonra sırtımdan büyük bir yük indi. Ben Tayyip kazanırsa bir kurban keseceğim, adı şanı için" diye konuştu TÜRKİYE DAHA İLERİ GİDECEK, YÜRÜYECEK TÜRKİYE Nuri Atamer ise, "Tayyip Erdoğan seçimi kazandı kuşlar havada dans ettiler, hem bayram ettiler hem dans ettiler. Ben çocuklarıma dedim ki kazanırsak bir adak yapacağım dedim. Vatandaşlar sağa, sola vurmasınlar. Bu vatandaşımız Türkiye’nin başında oldukça Türkiye yıkılmayacak, Türkiye daha ileri gidecek, yürüyecek Türkiye" ifadelerini kullandı. Yaşlı çift, tekbirler eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, adak olarak adadıkları küçükbaş hayvanı dualarla kurban etti.
Çayırovalı yaşlı çift, 24 Haziran seçimlerinde tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için kurban kesti.

Türkiye’de 24 Haziran’da gerçekleşen cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçimi kazanmasıyla Çayırova’da yaşayan Nuri Atamer ve Zennure Atamer çifti kurban kesti.  24 Haziran seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçimi kazanması halinde kurban adadıklarını dile getiren Atamer çifti, dün adağını yerine getirdi.

20 SENEDİR ÇİLELERDEN BİTTİK

75 yaşındaki Zennure Atamer, "20 senedir çilelerden bittik. Daha ben o çilelere geri dönmek istemiyorum. Benim liderim yanımıza gelmiş, başımıza gelmiş, bizden mutlusu yoktur. Ben gidiciyim yarın çocuklarımız ve onların çocukları liderimin sefasını sürecek. Ben uzun zamandır yatamıyordum. Seçimden sonra sırtımdan büyük bir yük indi. Ben Tayyip kazanırsa bir kurban keseceğim, adı şanı için" diye konuştu

TÜRKİYE DAHA İLERİ GİDECEK, YÜRÜYECEK TÜRKİYE

Nuri Atamer ise, "Tayyip Erdoğan seçimi kazandı kuşlar havada dans ettiler, hem bayram ettiler hem dans ettiler. Ben çocuklarıma dedim ki kazanırsak bir adak yapacağım dedim. Vatandaşlar sağa, sola vurmasınlar. Bu vatandaşımız Türkiye’nin başında oldukça Türkiye yıkılmayacak, Türkiye daha ileri gidecek, yürüyecek Türkiye" ifadelerini kullandı. Yaşlı çift, tekbirler eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, adak olarak adadıkları küçükbaş hayvanı dualarla kurban etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.