Eren Bülbül'ün ismi parka verilecek

Gebze 06.08.2020 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eren Bülbül'ün ismi parka verilecek

Gebze Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya katılmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yerine başkanvekili Selamet Güner başkanlık etti. Güner, "hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum" dedi. MECLİSİN BÖYLE YETKİSİ YOK Mecliste; Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül'ün isminin bir caddeye verilmesi görüşülürken başkanvekili Güner, bu konuda yetkili olunmadığı için Eren Bülbül'ün isminin yapılacak olan bir parka verileceğini ifade etti. Mecliste ayrıca Gebze’nin uzun yılardır kanayan yarası olan Hürriyet Yavuz Selim Mahallelerinin, Çevre Şehircilik bakanlığı tarafından proje alan ilan edilen ve Belediye mülkiyetinde bulunan parsellerin 6292 Sayılı Yasanın 8. Maddesince hak sahiplerine (kullanıcılara) satışının yapılması için Gebze Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü tarafından teklif verilirken madde oy birliğiyle kabul edildi. Kirazpınar mahallesi Yeni Bağdat Caddesi No; 899 1000 metre kare açık toplam 1917 metre kare arsa alanın 10 yıl süre ile ihale edilerek kiralanması teklifi de oy birliğiyle kabul edildi. Öte yandan bir sonraki meclis toplantısı 3 Eylül Perşembe günü 16.00'da yapılacak.

Gebze Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya katılmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yerine başkanvekili Selamet Güner başkanlık etti. Güner, "hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum" dedi.

MECLİSİN BÖYLE YETKİSİ YOK

Mecliste; Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül'ün isminin bir caddeye verilmesi görüşülürken başkanvekili Güner, bu konuda yetkili olunmadığı için Eren Bülbül'ün isminin yapılacak olan bir parka verileceğini ifade etti. Mecliste ayrıca Gebze’nin uzun yılardır kanayan yarası olan Hürriyet Yavuz Selim Mahallelerinin, Çevre Şehircilik bakanlığı tarafından proje alan ilan edilen ve Belediye mülkiyetinde bulunan parsellerin 6292 Sayılı Yasanın 8. Maddesince hak sahiplerine (kullanıcılara) satışının yapılması için Gebze Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü tarafından teklif verilirken madde oy birliğiyle kabul edildi. Kirazpınar mahallesi Yeni Bağdat Caddesi No; 899 1000 metre kare açık toplam 1917 metre kare arsa alanın 10 yıl süre ile ihale edilerek kiralanması teklifi de oy birliğiyle kabul edildi. Öte yandan bir sonraki meclis toplantısı 3 Eylül Perşembe günü 16.00'da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.