Eryarsoy Aday Adaylarını Uyardı!

Kocaeli 19.12.2018 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy Aday Adaylarını Uyardı!

AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren büyük destek veren Kocaeli, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de tarihi bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren büyük destek veren Kocaeli, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de tarihi bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor. Ak Parti Kocaeli il teşkilatı Antikkapı’da aday adayları ile bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın ile 12 ilçenin tüm belediye başkan aday adayları katıldı. Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Eryarsoy, aday adaylarını uyararak, “Aday olanlar kibre kapılmayacak, aday olmayanlar ise kötü davranışlar içerisine girmeyecek. Bu bizim partimize yakışmaz. 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde yine rekor bir oy ile başarı elde edeceğiz” ifadelerini kullandı. AÇIKLANMADAN ÖNCE Toplantıda aday adaylarına önemli mesajlar da veren İl Başkanı Eryarsoy, “Süreç başladığından bu yana aday adaylarımızla topluca bir araya gelememiştik. Listeler açıklanmadan bir araya gelelim dedik. Hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada birbirinden kıymetli aday adaylarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz memleketimize ve istikbalimize sevdalıyız. Görevlerimizi hakkıyla tamamladık. Aslında bizlerin ve genel merkezin zorlanacağı nokta var. Çünkü tüm aday adaylarımız birbirinden güçlü ve yetkin. Yakın zamanda açıklayacağımız adaylarımızla 31 Mart akşamına kadar birlikte mücadele edeceğimize inanıyorum. BİZDE KAYBEDEN OLMAZ Biz de siyasetin kaybedeni olmamıştır. Kazananı olmuştur. Biz çok güzel köprüler yollar yapabiliriz. Ancak bizim yapmamız gereken en önemli konu gönüllere yollar yapmak ve köprüler kurmaktır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek yoka çıkan AK Parti’nin temel önceliği budur. Dava arkadaşları olarak birbirimizin onurunu namusumuz bilmeliyiz. Önce birbirimizi koruyabilmeliyiz. AK Parti bu medeniyet davasının idari kalesidir. Bu sebeple dünyadaki mazlumların sığınağı biziz. KENETLENECEĞİZ AK Parti teşkilatlarında küslük olmaz. Aramızdan 12 arkadaşımız aday gösterilecek. Hepimiz o adayların etrafında kenetleneceğiz. Bizim aday adaylarımız aday gösterildiğinde kibre kapılmayacağı gibi aday gösterilmeyen arkadaşlarımız da başka hareketlere bürünmez. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.”
AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren büyük destek veren Kocaeli, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de tarihi bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren büyük destek veren Kocaeli, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de tarihi bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor. Ak Parti Kocaeli il teşkilatı Antikkapı’da aday adayları ile bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın ile 12 ilçenin tüm belediye başkan aday adayları katıldı. Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Eryarsoy, aday adaylarını uyararak, “Aday olanlar kibre kapılmayacak, aday olmayanlar ise kötü davranışlar içerisine girmeyecek. Bu bizim partimize yakışmaz. 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde yine rekor bir oy ile başarı elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AÇIKLANMADAN ÖNCE

Toplantıda aday adaylarına önemli mesajlar da veren İl Başkanı Eryarsoy, “Süreç başladığından bu yana aday adaylarımızla topluca bir araya gelememiştik. Listeler açıklanmadan bir araya gelelim dedik. Hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada birbirinden kıymetli aday adaylarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz memleketimize ve istikbalimize sevdalıyız. Görevlerimizi hakkıyla tamamladık. Aslında bizlerin ve genel merkezin zorlanacağı nokta var. Çünkü tüm aday adaylarımız birbirinden güçlü ve yetkin. Yakın zamanda açıklayacağımız adaylarımızla 31 Mart akşamına kadar birlikte mücadele edeceğimize inanıyorum.

BİZDE KAYBEDEN OLMAZ

Biz de siyasetin kaybedeni olmamıştır. Kazananı olmuştur. Biz çok güzel köprüler yollar yapabiliriz. Ancak bizim yapmamız gereken en önemli konu gönüllere yollar yapmak ve köprüler kurmaktır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek yoka çıkan AK Parti’nin temel önceliği budur. Dava arkadaşları olarak birbirimizin onurunu namusumuz bilmeliyiz. Önce birbirimizi koruyabilmeliyiz. AK Parti bu medeniyet davasının idari kalesidir. Bu sebeple dünyadaki mazlumların sığınağı biziz.

KENETLENECEĞİZ

AK Parti teşkilatlarında küslük olmaz. Aramızdan 12 arkadaşımız aday gösterilecek. Hepimiz o adayların etrafında kenetleneceğiz. Bizim aday adaylarımız aday gösterildiğinde kibre kapılmayacağı gibi aday gösterilmeyen arkadaşlarımız da başka hareketlere bürünmez. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.