Erzurumlular'dan Nene Hatun'a Vefa

Darıca 05.03.2017 - 22:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erzurumlular'dan Nene Hatun'a Vefa

Erzurum'daki Aziziye Tabyası'nın savunulmasında kahramanca çalışarak adını tarihe yazdıran Türk kadını Nene Hatun, ölüm yıl dönümünde 7'den 70'e Erzurumlunun katılımıyla Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde anıldı.

Darıca Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenen programla Nene Hatun ölüm yıl dönümünde anıldı. Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Kocaeli illetvekili İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bölgemizde yaşayan Erzurumlular katıldı.  Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya ve Kocaeli Erzurumlular Dernekleri Konfederasyonu Tekin Dursun'un evsahipliği yaptığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Daha sonra protokol konuşmaları yapılarak Türk kadınının kahramanlığını destanlaştıran bir tiyatro gösterisinde bulunuldu. Programa destek veren sponsor firmalara ve protokole plaketlerinde verildiği programda Nene Hatun'un üstün gayretini yansıtan bir konferans da gerçekleşti. Habere ait detaylar ve fotoğraflar YARIN HEDEF GAZETESİ'NDE
Erzurum'daki Aziziye Tabyası'nın savunulmasında kahramanca çalışarak adını tarihe yazdıran Türk kadını Nene Hatun, ölüm yıl dönümünde 7'den 70'e Erzurumlunun katılımıyla Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde anıldı.

Darıca Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenen programla Nene Hatun ölüm yıl dönümünde anıldı. Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Kocaeli illetvekili İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bölgemizde yaşayan Erzurumlular katıldı.  Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya ve Kocaeli Erzurumlular Dernekleri Konfederasyonu Tekin Dursun'un evsahipliği yaptığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Daha sonra protokol konuşmaları yapılarak Türk kadınının kahramanlığını destanlaştıran bir tiyatro gösterisinde bulunuldu. Programa destek veren sponsor firmalara ve protokole plaketlerinde verildiği programda Nene Hatun'un üstün gayretini yansıtan bir konferans da gerçekleşti.

Habere ait detaylar ve fotoğraflar YARIN HEDEF GAZETESİ'NDE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.