Erzurumspor Süper Lig’de!

Spor 20.05.2018 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Erzurumspor Süper Lig’de!

VALLAHİ OLDU, BİLLAHİ OLDU, ERZURUMSPOR ŞAMPİYON OLDU

BB Erzurumspor efsanesi geri döndü. 3 sezon önce 3.Lig’de mücadele eden Erzurumspor, bu süreçte üst üste 3 şampiyonluk yaşayarak adını Süper Lig’e yazdırdı. Gazişehir G.Antep’i seri penaltı atışları sonucunda 5-4 yenen Dadaşlar, 18 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıktı. TFF 2. Lig'den 1. Lig'e çıkan ve ilk sezonunda Play-Off finaline yükselmeyi başaran Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bekleme yapmadan Süper Lig'e yükseldi. 2000-2001'den beri Süper Lig'den uzak kalan Erzurum'u Süper Lig'de temsil etme hakkını elde etti. Kentin diğer ekiplerinden Erzurumspor, 2000-2001'de Süper Lig'e veda etmişti. DESTANSI BAŞARI BB Erzurumspor Süper Lig’de. Sezon başında futbol otoritelerinin çok fazla şans vermediği, ‘’Küme düşmesin yeter’’ denilen Erzurumspor destansı bir başarıya imza atarak adını Süper Lig’e yazdırdı. 3 sezon önce 3.Lig’de mücadele eden Dadaşlar, geçen sezon 2.Lig’e, bu sezon ise 1.Lig’e yükselmişti. Doğru yapılanmanın ne demek olduğunu herkese gösteren mavi beyazlılar, üst üste 3.kez şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı. GİTTİ DENİLEN MAÇ DÖNDÜ Bursa Timsah Arena’da oynanan maçın 90 dakikasında gol sesi çıkmazken, mücadele uzatmalara kaldı. 120 dakikası da 0-0 biten dev finalde Süper Lig’e çıkan takımı seri penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarında 2 farklı geriye düşen BB Erzurumspor, bir mucizeyi gerçekleştirerek gitti denilen maçı çevirdi ve 5-4’lük skorla rakibini devirerek Süper Lig’e çıkan son takım oldu. MUCİZENİN ADI HAKAN CANBAZOĞLU Bir mucizeyi gerçekleştiren Dadaşlar’da muhteşem başarının baş mimarı kuşkusuz kaleci Hakan Canbazoğlu oldu. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor kalecisi Hakan Canbazoğlu, final maçında Gazişehir Gaziantepli futbolcuların 4 penaltı atışını kurtararak takımını Süper Lig'e taşıyan isim oldu.A
VALLAHİ OLDU, BİLLAHİ OLDU, ERZURUMSPOR ŞAMPİYON OLDU

BB Erzurumspor efsanesi geri döndü. 3 sezon önce 3.Lig’de mücadele eden Erzurumspor, bu süreçte üst üste 3 şampiyonluk yaşayarak adını Süper Lig’e yazdırdı. Gazişehir G.Antep’i seri penaltı atışları sonucunda 5-4 yenen Dadaşlar, 18 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıktı.

TFF 2. Lig'den 1. Lig'e çıkan ve ilk sezonunda Play-Off finaline yükselmeyi başaran Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bekleme yapmadan Süper Lig'e yükseldi. 2000-2001'den beri Süper Lig'den uzak kalan Erzurum'u Süper Lig'de temsil etme hakkını elde etti. Kentin diğer ekiplerinden Erzurumspor, 2000-2001'de Süper Lig'e veda etmişti.

DESTANSI BAŞARI

BB Erzurumspor Süper Lig’de. Sezon başında futbol otoritelerinin çok fazla şans vermediği, ‘’Küme düşmesin yeter’’ denilen Erzurumspor destansı bir başarıya imza atarak adını Süper Lig’e yazdırdı. 3 sezon önce 3.Lig’de mücadele eden Dadaşlar, geçen sezon 2.Lig’e, bu sezon ise 1.Lig’e yükselmişti. Doğru yapılanmanın ne demek olduğunu herkese gösteren mavi beyazlılar, üst üste 3.kez şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı.

GİTTİ DENİLEN MAÇ DÖNDÜ

Bursa Timsah Arena’da oynanan maçın 90 dakikasında gol sesi çıkmazken, mücadele uzatmalara kaldı. 120 dakikası da 0-0 biten dev finalde Süper Lig’e çıkan takımı seri penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarında 2 farklı geriye düşen BB Erzurumspor, bir mucizeyi gerçekleştirerek gitti denilen maçı çevirdi ve 5-4’lük skorla rakibini devirerek Süper Lig’e çıkan son takım oldu.

MUCİZENİN ADI HAKAN CANBAZOĞLU

Bir mucizeyi gerçekleştiren Dadaşlar’da muhteşem başarının baş mimarı kuşkusuz kaleci Hakan Canbazoğlu oldu. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor kalecisi Hakan Canbazoğlu, final maçında Gazişehir Gaziantepli futbolcuların 4 penaltı atışını kurtararak takımını Süper Lig'e taşıyan isim oldu.A

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.