Eşitti; “Engellileri En İyi Şekilde Temsil Edeceğim”

Siyaset 15.05.2018 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eşitti; “Engellileri En İyi Şekilde Temsil Edeceğim”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı ve Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şube Başkanı 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı ile gazetemize bir ziyaret gerçekleştirerek açıklamalarda bulundu. Eşitti milletvekili olduğu takdirde engellileri en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Türkiye’de yaklaşık 8 milyon engelli vatandaşımız var. Engelli vatandaşlarımıza giden hizmetler, bugüne kadar yapılmış en büyük hizmetlerdir. Evde bakım hizmetleri, 3 aylık maaşları, devletin desteği ile hizmetler büyüdü. Engelliler 2002-2010 yılları arasında altın bir çağ yaşadı. Bütün hizmetler bu yıllar arasında gerçekleşti. Ama son 8 yıldır dış etkiler, iç siyasetteki sıkıntılardan dolayı bir duraklama dönemine girdik. İnşallah bundan sonraki dönemde yeniden bir şahlanış, yeniden bir diriliş olacak. 2023 vizyonu ve hedefleri çerçevesinde milletvekili adayı gösterildiğim takdirde engellileri en iyi şekilde temsil edeceğim. Milletvekilliği temsil ve denetim makamıdır. ENGELLİLER HAFTASINI KUTLUYORUM Engelliler ile alakalı çıkan yasaların uygulanabilirliği ile ilgili denetleyeceğiz. Seçilirsen önereceğim projelerden birkaç tanesi; engellilere yönelik bir veri bankası kurulması, engellilerin evine askerlik uygulama kâğıdı gitmemesi, engellilerin eğitimi ve sorunlarının çözümü noktasında, istihdam alanındaki aksaklıklarla ilgili çalışmalarım olacak. Ben Furkan Uğur Eşitti olarak görme, işitme, ortopedik engelliler ne istiyor biliyorum. Çünkü 7 senedir aralıksız engelliler derneği başkanıyım. Bize hizmet etme fırsatı verilirse engellileri en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile 10-16 Mayıs Engelliler hastasını kutluyorum.” dedi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı ve Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şube Başkanı 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı ile gazetemize bir ziyaret gerçekleştirerek açıklamalarda bulundu. Eşitti milletvekili olduğu takdirde engellileri en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Türkiye’de yaklaşık 8 milyon engelli vatandaşımız var. Engelli vatandaşlarımıza giden hizmetler, bugüne kadar yapılmış en büyük hizmetlerdir. Evde bakım hizmetleri, 3 aylık maaşları, devletin desteği ile hizmetler büyüdü. Engelliler 2002-2010 yılları arasında altın bir çağ yaşadı. Bütün hizmetler bu yıllar arasında gerçekleşti. Ama son 8 yıldır dış etkiler, iç siyasetteki sıkıntılardan dolayı bir duraklama dönemine girdik. İnşallah bundan sonraki dönemde yeniden bir şahlanış, yeniden bir diriliş olacak. 2023 vizyonu ve hedefleri çerçevesinde milletvekili adayı gösterildiğim takdirde engellileri en iyi şekilde temsil edeceğim. Milletvekilliği temsil ve denetim makamıdır.

ENGELLİLER HAFTASINI KUTLUYORUM

Engelliler ile alakalı çıkan yasaların uygulanabilirliği ile ilgili denetleyeceğiz. Seçilirsen önereceğim projelerden birkaç tanesi; engellilere yönelik bir veri bankası kurulması, engellilerin evine askerlik uygulama kâğıdı gitmemesi, engellilerin eğitimi ve sorunlarının çözümü noktasında, istihdam alanındaki aksaklıklarla ilgili çalışmalarım olacak. Ben Furkan Uğur Eşitti olarak görme, işitme, ortopedik engelliler ne istiyor biliyorum. Çünkü 7 senedir aralıksız engelliler derneği başkanıyım. Bize hizmet etme fırsatı verilirse engellileri en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile 10-16 Mayıs Engelliler hastasını kutluyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.