EŞİTTİ İÇİN 4000 İMZA

Çayırova 17.05.2018 - 15:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

EŞİTTİ İÇİN 4000 İMZA

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Furkan Uğur Eşitti’yi sevenler bir araya gelerek 4000 imza topladılar. Dernek yöneticilerinden Murat Küçük, yaptığı açıklamada, “Kocaelinde yaşayan engelliler, aileleri, gençler, Furkan Uğur Eşitti’yi bağrına bastı. 4000 tane imza topladık. Furkan Uğur Eşitti başkanımızı milletin meclisinde görmek istiyoruz. Başkanımızın dernek başkanlığında olduğu gibi milletvekilliğinde de bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. İmzaları gerekli mercilere ulaştırdık. İnşaallah başkanımızı milletvekili olarak milletin meclisinde göreceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Furkan Uğur Eşitti’yi sevenler bir araya gelerek 4000 imza topladılar. Dernek yöneticilerinden Murat Küçük, yaptığı açıklamada, “Kocaelinde yaşayan engelliler, aileleri, gençler, Furkan Uğur Eşitti’yi bağrına bastı. 4000 tane imza topladık. Furkan Uğur Eşitti başkanımızı milletin meclisinde görmek istiyoruz. Başkanımızın dernek başkanlığında olduğu gibi milletvekilliğinde de bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. İmzaları gerekli mercilere ulaştırdık. İnşaallah başkanımızı milletvekili olarak milletin meclisinde
göreceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.