Eski eşi ve kayınpederini sokak ortasında öldürdü

12.11.2015 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Eski eşi ve kayınpederini sokak ortasında öldürdü

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, bir kişi boşandığı eşi ve eski kayınpederini, sokakta pompalı tüfekle öldürdü.

Alınan bilgiye göre, H.Ö. bir süre önce boşandığı eşi Derya Ülker ve babası İsmail Ülker ile İnönü Mahallesinde karşılaştı. Burada eski eşi ve kayınpederi ile tartışan H.Ö. yanında getirdiği pompalı tüfekle her ikisine de ateş etti. Vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulan baba İsmail Ülker olay yerinde, Derya Ülker ise kaldırıldığı Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından kaçan H.Ö'yü yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Manisa'nın Akhisar ilçesinde, bir kişi boşandığı eşi ve eski kayınpederini, sokakta pompalı tüfekle öldürdü.

Alınan bilgiye göre, H.Ö. bir süre önce boşandığı eşi Derya Ülker ve babası İsmail Ülker ile İnönü Mahallesinde karşılaştı.

Burada eski eşi ve kayınpederi ile tartışan H.Ö. yanında getirdiği pompalı tüfekle her ikisine de ateş etti.

Vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulan baba İsmail Ülker olay yerinde, Derya Ülker ise kaldırıldığı Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Polis, olayın ardından kaçan H.Ö'yü yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.