“Eski günleri çok ararız”

Spor 28.04.2020 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Eski günleri çok ararız”

Ankara’da yaşayan başarılı teknik adam, ailesiyle geçirdiği günleri anlattı. Kendisine her zaman güç verdiğini söylediği aile ile bol bol vakit geçiren Özgür Hoca, eşi Ebru Vurur, oğlu Mehmet ve kızı Ada ile keyifli günler geçirdiğini belirtti. Boş zamanlarda eski maçları ve filmleri izlediğini söyleyen Vurur, evde kalarak salgın sürecindeki riskleri asgariye indirmeye çalıştıklarını belirtti. FUTBOL OLUMSUZ ETKİLENDİ Koronavirüs salgını nedeniyle birçok sektörün zor bir dönemden geçtiğini, olumsuz anlamda en çok etkilenen sektörlerin başında ise futbolun geldiğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, hiçbir şeyin eskisi olmayacağını vurguladı. Vurur, “Futbol, son yıllarda kalitesi ve rağbeti azalan, hep eskiyi özlettiren bir yapıdaydı. Bunun üstüne gelen salgın süreci sonrasında liglerin askıya alınması, futbolu olumsuz etkiledi. Sürecin bir an önce bitmesi hepimizin temennisi. Ancak eski günleri çok arayacağımızı düşünüyorum” dedi. TAKIMI PLAY-OFF POTASINA SOKTUK Darıca Gençlerbirliği sürecini değerlendiren Teknik Direktör Özgür Vurur, “Darıca, benim için her zaman özel bir yer olmuştur. 2014-2015 sezonunda 2.Lig’in kapısından dönmüştük. Bu sezon ise ‘küme düşmese yeter’ denilen takımımızı hep birlikte Play-Off potasına sokmayı başarmıştık. Ligin ikinci yarısına devam etmek nasip olmadı. Futbolcu kardeşlerimin kalan haftalarda kendilerine yakışan mücadeleyi gösterip formasını terlettikleri Darıca G.B’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ankara’da yaşayan başarılı teknik adam, ailesiyle geçirdiği günleri anlattı. Kendisine her zaman güç verdiğini söylediği aile ile bol bol vakit geçiren Özgür Hoca, eşi Ebru Vurur, oğlu Mehmet ve kızı Ada ile keyifli günler geçirdiğini belirtti. Boş zamanlarda eski maçları ve filmleri izlediğini söyleyen Vurur, evde kalarak salgın sürecindeki riskleri asgariye indirmeye çalıştıklarını belirtti.

FUTBOL OLUMSUZ ETKİLENDİ

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok sektörün zor bir dönemden geçtiğini, olumsuz anlamda en çok etkilenen sektörlerin başında ise futbolun geldiğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, hiçbir şeyin eskisi olmayacağını vurguladı. Vurur, “Futbol, son yıllarda kalitesi ve rağbeti azalan, hep eskiyi özlettiren bir yapıdaydı. Bunun üstüne gelen salgın süreci sonrasında liglerin askıya alınması, futbolu olumsuz etkiledi. Sürecin bir an önce bitmesi hepimizin temennisi. Ancak eski günleri çok arayacağımızı düşünüyorum” dedi.

TAKIMI PLAY-OFF POTASINA SOKTUK

Darıca Gençlerbirliği sürecini değerlendiren Teknik Direktör Özgür Vurur, “Darıca, benim için her zaman özel bir yer olmuştur. 2014-2015 sezonunda 2.Lig’in kapısından dönmüştük. Bu sezon ise ‘küme düşmese yeter’ denilen takımımızı hep birlikte Play-Off potasına sokmayı başarmıştık. Ligin ikinci yarısına devam etmek nasip olmadı. Futbolcu kardeşlerimin kalan haftalarda kendilerine yakışan mücadeleyi gösterip formasını terlettikleri Darıca G.B’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.