Eski Hocayada GÖNDERME yaptı

Spor 26.11.2015 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Eski Hocayada GÖNDERME yaptı

"Sonucun dünün eseri olmadığının farkındayız. Bu birikimin bir sonucuydu."

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından anlaşmaya varılan teknik direktör Mustafa Denizli Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de katılımıyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini 1,5 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atıldı. "BEDELİNİ ÖDEMEYE HAZIRIM" Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'na göndermede bulundu. Yeni teknik direktör Mustafa Denizli'nin imza töreninde konuşan Özbek, Atletico Madrid maçında alınan sonuçtan üstü kapalı olarak Hamza Hamzaoğlu'u sorumlu tuttu. Konuşmasına dün oynanan Atletico Madrid maçını hatırlatarak başlayan Özbek, "Bugün yeni bir başlangıç ama dün dolayısıyla üzgünüz, kırgınız ve kızgınız. Ancak sonucun dünün eseri olmadığının farkındayız. Bu birikimin bir sonucuydu. Yapılan tüm hataları başkan olarak üstleniyorum ve bedelini ödemeye hazırım" dedi. Dursun Özbek " Mustafa Hoca, Galatasaray'ın kendisine ihtiyacı olan bir dönemde göreve geldi. Hoca tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
"Sonucun dünün eseri olmadığının farkındayız. Bu birikimin bir sonucuydu."

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından anlaşmaya varılan teknik direktör Mustafa Denizli Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de katılımıyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini 1,5 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atıldı.

"BEDELİNİ ÖDEMEYE HAZIRIM"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'na göndermede bulundu. Yeni teknik direktör Mustafa Denizli'nin imza töreninde konuşan Özbek, Atletico Madrid maçında alınan sonuçtan üstü kapalı olarak Hamza Hamzaoğlu'u sorumlu tuttu. Konuşmasına dün oynanan Atletico Madrid maçını hatırlatarak başlayan Özbek, "Bugün yeni bir başlangıç ama dün dolayısıyla üzgünüz, kırgınız ve kızgınız. Ancak sonucun dünün eseri olmadığının farkındayız. Bu birikimin bir sonucuydu. Yapılan tüm hataları başkan olarak üstleniyorum ve bedelini ödemeye hazırım" dedi.

Dursun Özbek " Mustafa HocaGalatasaray'ın kendisine ihtiyacı olan bir dönemde göreve geldi. Hoca tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.