Eskiçarşı Çorlu’ya hazırlanıyor

Spor 01.03.2017 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Eskiçarşı Çorlu’ya hazırlanıyor

MOR BEYAZLI TARAFTARLAR ÇORLUSPOR MAÇINA 20 OTOBÜSLE ÇIKARMA YAPACAK

Gebzespor’un 12 numarası Eskiçarşı, Çorluspor deplasmanını iple çekiyor. Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan maça 20 otobüsle çıkarma yapmaya hazırlanan Eskiçarşılılar, unutulmayacak bir deplasman tribününe imza atmak istiyor. Zirveyle arasındaki makası iyice daraltan Gebzespor’da tüm dikkatler Çorluspor 1947 maçına çevrildi. Şampiyonluğa giden yolda belirleyicisi bir 90 dakikaya çıkacak olan mor beyazlılar, zorlu deplasmanda yine yalnız kalmayacak. Gebzespor’un 12 numarası Eskiçarşı, Çorluspor deplasmanına 20 otobüsle çıkarma yaparak takımlarına destek verecek. HAREKET ÇAMLIK PARKI’NDAN Tarihi maç öncesinde çalışmalarına hız veren mor beyazlı taraftarlar, özellikle sosyal medyadan yaptıkları çağrılarla General Basri Saran Stadı’nda kendilerine ayrılan yeri tamamen dolduracaklarını belirttiler. 5 Mart Pazar günü saat 14.00’da başlayacak olan maç öncesinde Çamlık Parkı’nda bir araya gelerek saat 09.00’da Çorlu’ya hareket edecek olan Eskiçarşılılar, maça gelecek olan taraftarlara mor beyaz giyinmeyi özen göstermeleri çağrısında bulundu.
MOR BEYAZLI TARAFTARLAR ÇORLUSPOR MAÇINA 20 OTOBÜSLE ÇIKARMA YAPACAK

Gebzespor’un 12 numarası Eskiçarşı, Çorluspor deplasmanını iple çekiyor. Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan maça 20 otobüsle çıkarma yapmaya hazırlanan Eskiçarşılılar, unutulmayacak bir deplasman tribününe imza atmak istiyor.

Zirveyle arasındaki makası iyice daraltan Gebzespor’da tüm dikkatler Çorluspor 1947 maçına çevrildi. Şampiyonluğa giden yolda belirleyicisi bir 90 dakikaya çıkacak olan mor beyazlılar, zorlu deplasmanda yine yalnız kalmayacak. Gebzespor’un 12 numarası Eskiçarşı, Çorluspor deplasmanına 20 otobüsle çıkarma yaparak takımlarına destek verecek.

HAREKET ÇAMLIK PARKI’NDAN

Tarihi maç öncesinde çalışmalarına hız veren mor beyazlı taraftarlar, özellikle sosyal medyadan yaptıkları çağrılarla General Basri Saran Stadı’nda kendilerine ayrılan yeri tamamen dolduracaklarını belirttiler. 5 Mart Pazar günü saat 14.00’da başlayacak olan maç öncesinde Çamlık Parkı’nda bir araya gelerek saat 09.00’da Çorlu’ya hareket edecek olan Eskiçarşılılar, maça gelecek olan taraftarlara mor beyaz giyinmeyi özen göstermeleri çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.