Esnafın Yüzü Güldü!

Gebze 24.06.2017 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Esnafın Yüzü Güldü!

Gebze'de bayram öncesindeki hareketlilik arife gününde yaşandı. Çarşıda pastacıdan şekerciye, taksiciden berbere, konfeksiyoncudan terziye kadar birçok farklı alanda hizmet veren esnaf bayram için hazırlık yaptı. Ramazan Bayramı öncesi gıda, konfeksiyon, ulaşım sektörleriyle berber ve kuaförlerde hareketlilik yaşanıyor. İzmit Belediyesi’nin özel izni ile ilçe esnafı, bayram boyunca kaldırımlarda da tezgah kurarak satış yapabilecek.   ŞEKERLER NEREDEYSE BİTTİ Ramazan Bayramı’nın olmazsa olmazı şekerde en düşük fiyat 15 lira. Çikolata fiyatları ise 20 liradan 35 liraya kadar değişiyor. Şeker satıcıları ilgiden oldukça memnun olduklarını söyleyerek, “Elimizdeki şekerler neredeyse bitti. Ramazan Bayramı adeta bereketiyle geldi” değerlendirmesinde bulundu. Esnaf yaşanan hareketlilikten oldukça memnun gözüküyor.   “SATIŞLARDAN MEMNUNUZ” Konfeksiyon firmalarında da büyük yoğunluk yaşanıyor. Özellikle çocuk giyim reyonlarına ilgi büyük. Kasalarda uzun kuyrukların oluştuğu gözlemlenirken mağaza yöneticileri Ramazan hareketliliğinden memnun olduklarını belirterek, “Satışlarımız da şimdiden yükseliş söz konusu. İndirimlerimizin de satışlarımızı etkilediğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 

Gebze'de bayram öncesindeki hareketlilik arife gününde yaşandı. Çarşıda pastacıdan şekerciye, taksiciden berbere, konfeksiyoncudan terziye kadar birçok farklı alanda hizmet veren esnaf bayram için hazırlık yaptı. Ramazan Bayramı öncesi gıda, konfeksiyon, ulaşım sektörleriyle berber ve kuaförlerde hareketlilik yaşanıyor. İzmit Belediyesi’nin özel izni ile ilçe esnafı, bayram boyunca kaldırımlarda da tezgah kurarak satış yapabilecek.

 

ŞEKERLER NEREDEYSE BİTTİ

Ramazan Bayramı’nın olmazsa olmazı şekerde en düşük fiyat 15 lira. Çikolata fiyatları ise 20 liradan 35 liraya kadar değişiyor. Şeker satıcıları ilgiden oldukça memnun olduklarını söyleyerek, “Elimizdeki şekerler neredeyse bitti. Ramazan Bayramı adeta bereketiyle geldi” değerlendirmesinde bulundu. Esnaf yaşanan hareketlilikten oldukça memnun gözüküyor.

 

“SATIŞLARDAN MEMNUNUZ”

Konfeksiyon firmalarında da büyük yoğunluk yaşanıyor. Özellikle çocuk giyim reyonlarına ilgi büyük. Kasalarda uzun kuyrukların oluştuğu gözlemlenirken mağaza yöneticileri Ramazan hareketliliğinden memnun olduklarını belirterek, “Satışlarımız da şimdiden yükseliş söz konusu. İndirimlerimizin de satışlarımızı etkilediğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.