Eşref Doğmenç Beylikbağıspor’da

Spor 29.10.2017 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Eşref Doğmenç Beylikbağıspor’da

Kocaeli bölgesinin önemli spor adamlarından biri olan, yıllarını spora vermiş bir isim olan  ve bir çok üst düzey takımda görev alan kaleci antrenörü Eşref Doğmenç, bölgenin en dinamik ve başarılı kulüplerinden biri olan, yetiştirmiş olduğu bir çok futbolcu ile kendisini kanıtlayan Beylikbağıspor kulübü ile anlaştı.Beylikbağıspor kulüp yönetiminin tam kadro katıldığı kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Eşref Doğmenç kendisini Beylikbağıspor’lu yapan anlaşmayı imzaladı. Kaynak: Amatörün Nabzı

Kocaeli bölgesinin önemli spor adamlarından biri olan, yıllarını spora vermiş bir isim olan  ve bir çok üst düzey takımda görev alan kaleci antrenörü Eşref Doğmenç, bölgenin en dinamik ve başarılı kulüplerinden biri olan, yetiştirmiş olduğu bir çok futbolcu ile kendisini kanıtlayan Beylikbağıspor kulübü ile anlaştı.Beylikbağıspor kulüp yönetiminin tam kadro katıldığı kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Eşref Doğmenç kendisini Beylikbağıspor’lu yapan anlaşmayı imzaladı.

Kaynak: Amatörün Nabzı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.