EYT'liler Darıca'da buluştu

Darıca 04.11.2019 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

EYT'liler Darıca'da buluştu

EYT Gebze Derneği, Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla resmen açılışını gerçekleştirdi.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda faaliyet gösterecek olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar(EYT) Gebze Derneği, resmi açılışını yaptı. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa EYT Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, EYT Gebze Derneği Başkanı Nuh Erdoğan, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, EYT il temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda EYT mağduru katılım gösterdi.  SLOGANLARLA COŞKULARINI YAŞADILAR İşçinin ve emekçinin başkenti olan Gebze bölgesinde büyük bir coşkuyla açılışını gerçekleştiren EYT Gebze Derneği’nin programında ‘Emeklilik haktır’, ‘EYT’li adalet istiyor’, ‘Mezarda emeklilik istemiyoruz’ gibi sloganlarla coşkularını yaşadılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açıklamalarda bulunan Nuh Erdoğan, “Bizler 4442 sayılı yasının geriye dönük işletilmesiyle mağdur olan kişileriz" dedi. Erdoğan akabinde şunları dile getirdi; "EN BÜYÜK GÜVENCEMİZ UMUT" Mağdur olan kişilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışıyoruz. Tüm gücümüzle kırmadan, dökmeden, siyaset üstü bir yöntemle sesimizi duyurmaktayız. Hak mücadelemizde umut ve hayallerimiz en büyük güvencemiz oldu. Umut ve inancımızla EYT çatısında altında mücadelemize devam edeceğiz. EYT Gebze derneğimiz hak mücadelesinde hep önde olmuştur ve olmaya devam edecektir." Erdoğan'ın konuşmasının ardından programa hazırlanan gösterilerle devam edildi. Tüm EYT'liler coşkuyu doruklarda yaşarken, Özüpak ve Tarhan'da EYT'lilere seslendi ve davalarında her zaman yanlarında olacaklarını aktardı.
EYT Gebze Derneği, Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla resmen açılışını gerçekleştirdi.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda faaliyet gösterecek olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar(EYT) Gebze Derneği, resmi açılışını yaptı. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa EYT Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, EYT Gebze Derneği Başkanı Nuh Erdoğan, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, EYT il temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda EYT mağduru katılım gösterdi. 

SLOGANLARLA COŞKULARINI YAŞADILAR

İşçinin ve emekçinin başkenti olan Gebze bölgesinde büyük bir coşkuyla açılışını gerçekleştiren EYT Gebze Derneği’nin programında ‘Emeklilik haktır’, ‘EYT’li adalet istiyor’, ‘Mezarda emeklilik istemiyoruz’ gibi sloganlarla coşkularını yaşadılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açıklamalarda bulunan Nuh Erdoğan, “Bizler 4442 sayılı yasının geriye dönük işletilmesiyle mağdur olan kişileriz" dedi. Erdoğan akabinde şunları dile getirdi;

"EN BÜYÜK GÜVENCEMİZ UMUT"

Mağdur olan kişilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışıyoruz. Tüm gücümüzle kırmadan, dökmeden, siyaset üstü bir yöntemle sesimizi duyurmaktayız. Hak mücadelemizde umut ve hayallerimiz en büyük güvencemiz oldu. Umut ve inancımızla EYT çatısında altında mücadelemize devam edeceğiz. EYT Gebze derneğimiz hak mücadelesinde hep önde olmuştur ve olmaya devam edecektir." Erdoğan'ın konuşmasının ardından programa hazırlanan gösterilerle devam edildi. Tüm EYT'liler coşkuyu doruklarda yaşarken, Özüpak ve Tarhan'da EYT'lilere seslendi ve davalarında her zaman yanlarında olacaklarını aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.