Ezbere yüzde 70 demiyoruz

Darıca 05.02.2017 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ezbere yüzde 70 demiyoruz

Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın referandum sürecini yürütecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı ‘nın basın toplantısı Teras Kafe’de yapıldı.

Toplantıya Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz,’da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Darıca Ak Parti SKM Başkanı Ufuk Acay yaptı. Acay konuşmasında, “SKM ekibimizde yer alan tüm isimler Darıcamıza inşallah hayırlı olur. Seçimi iyi bilen seçim öncesi süreci iyi değerlendiren bir ekip oluşturduk. Bugüne kadar Darıca’da alınan seçim sonucu oranlarda bunu göstermiştir. Vatandaşlarımızın neden Evet demesi neden Hayır dememesi gerektiğine ilişkin bilinçlendirme çalışmaları araziye inilerek yapılacak. Şimdiden bu süreç, referandum ve sonuçları ilçemize, ülkemize hayırlı olsun.”dedi. Toplantıda ayrıca ilçe ve kadın kolları yönetimlerinin oluşturduğu SKM  Başkanlarıda yerini aldı. DİKTATÖRLÜĞÜN NE  İLGİSİ VAR Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ta partililere ve basın mensuplarına yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Bıyık konuşmasında, “18 madde üzerinden gerçekleşecek referandum oylması öncesi vatandaşlarımızı bilinçlendirmeden önce kendimiz bu açıklamaları yapmak ve sorulara sağlıklı cevap verebilmek adına kendimiz bilgi sahibi olacağız. Seçimi iyi bilen bir ekiple seçim koordinasyon merkezi ekibi oluşturduk.  Bin kişilik bir kadromuz var. Sandık kurullarımız, istişare kurullarımız ve diğer kurullarınmızda yer alan isimlerden oluşan bütün iSimler en az Muzaffer Bıyık kadar bu işi öğrenmeli ve öğretecek noktaya gelmelidir. Tek adamlılık, diktatörlüğün bu referandum sonucu ile ne ilgisi var? Sorusuna cevap verecek, konunun bu şekİLD OLmADIüğınI ANLAtacak düzeye gelmemiz için eğitim çalışmalarımız çok önemli.”dedi. YÜZDE 70 RASTGELE DEĞİL Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık konuşmasının ardından basının sorularını da cevaplandırdı. “İlçe de neye göre yüzde 70 hedefi koydunuz? Sorusuna, “Ben ilçemde yaşayan vatandaşın itercihini yıllarca bir araya gelerek analiz ettim. Hedefi rahat bir şekilde yakalayacağız.  Milletimizin iradesine her ZAMAN GüVENiyoruz. Bu rastgele belirlenmiş değil hesaplanarak detayları göz önünde bulunarak belirlenmiş bir hedeftir.” Dedi.
Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın referandum sürecini yürütecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı ‘nın basın toplantısı Teras Kafe’de yapıldı.

Toplantıya Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz,’da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Darıca Ak Parti SKM Başkanı Ufuk Acay yaptı. Acay konuşmasında, “SKM ekibimizde yer alan tüm isimler Darıcamıza inşallah hayırlı olur. Seçimi iyi bilen seçim öncesi süreci iyi değerlendiren bir ekip oluşturduk. Bugüne kadar Darıca’da alınan seçim sonucu oranlarda bunu göstermiştir. Vatandaşlarımızın neden Evet demesi neden Hayır dememesi gerektiğine ilişkin bilinçlendirme çalışmaları araziye inilerek yapılacak. Şimdiden bu süreç, referandum ve sonuçları ilçemize, ülkemize hayırlı olsun.”dedi. Toplantıda ayrıca ilçe ve kadın kolları yönetimlerinin oluşturduğu SKM  Başkanlarıda yerini aldı.

DİKTATÖRLÜĞÜN NE  İLGİSİ VAR

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ta partililere ve basın mensuplarına yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Bıyık konuşmasında, “18 madde üzerinden gerçekleşecek referandum oylması öncesi vatandaşlarımızı bilinçlendirmeden önce kendimiz bu açıklamaları yapmak ve sorulara sağlıklı cevap verebilmek adına kendimiz bilgi sahibi olacağız. Seçimi iyi bilen bir ekiple seçim koordinasyon merkezi ekibi oluşturduk.  Bin kişilik bir kadromuz var. Sandık kurullarımız, istişare kurullarımız ve diğer kurullarınmızda yer alan isimlerden oluşan bütün iSimler en az Muzaffer Bıyık kadar bu işi öğrenmeli ve öğretecek noktaya gelmelidir. Tek adamlılık, diktatörlüğün bu referandum sonucu ile ne ilgisi var? Sorusuna cevap verecek, konunun bu şekİLD OLmADIüğınI ANLAtacak düzeye gelmemiz için eğitim çalışmalarımız çok önemli.”dedi.

YÜZDE 70 RASTGELE DEĞİL

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık konuşmasının ardından basının sorularını da cevaplandırdı. “İlçe de neye göre yüzde 70 hedefi koydunuz? Sorusuna, “Ben ilçemde yaşayan vatandaşın itercihini yıllarca bir araya gelerek analiz ettim. Hedefi rahat bir şekilde yakalayacağız.  Milletimizin iradesine her ZAMAN GüVENiyoruz. Bu rastgele belirlenmiş değil hesaplanarak detayları göz önünde bulunarak belirlenmiş bir hedeftir.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.