Faik Şahenk’te Atatürk Yaşatılıyor

Darıca 13.11.2018 - 16:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Faik Şahenk’te Atatürk Yaşatılıyor

Darıca Faik Şahenk İlkokulu’nda ‘Anıtkabir Maketi’ yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada sonrasında ‘Atatürk’ temalı sergi düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan bedenen ayrılışının 80’inci yıldönümü vesilesi ile Darıca Faik Şahenk İlkokulu’nda ‘Anıtkabir Maketi’ yarışması düzenledi. Düzenlenen yarışmaya öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdiğini söyleyen Darıca Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağdıç, “Yarışmamıza her öğrencimiz büyük ilgi gösterdi. Yarışma boyunca birbirinden güzel maketler kıyasıya rekabet etti. DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI Öğrencilerimizin minik yaşta Atatürk’ün büyüklüğünü anlamaları bizleri çok duygulandırdı. Maket yarışmamızın ardından okul koridorumuza yarışmaya giren maketlerden ve Atatürk’ün hayatını anlatan fotoğraflardan oluşan bir sergi açtık. Yediden yetmişe sergiyi gezen katılımcılar, geçmişe yolculuk yaparak duygusal anlar yaşadılar. Sergimiz hafta boyunca açık kalacak. Sergi, öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim.” dedi. KÜBRA AKABALI
Darıca Faik Şahenk İlkokulu’nda ‘Anıtkabir Maketi’ yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada sonrasında ‘Atatürk’ temalı sergi düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan bedenen ayrılışının 80’inci yıldönümü vesilesi ile Darıca Faik Şahenk İlkokulu’nda ‘Anıtkabir Maketi’ yarışması düzenledi. Düzenlenen yarışmaya öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdiğini söyleyen Darıca Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağdıç, “Yarışmamıza her öğrencimiz büyük ilgi gösterdi. Yarışma boyunca birbirinden güzel maketler kıyasıya rekabet etti.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Öğrencilerimizin minik yaşta Atatürk’ün büyüklüğünü anlamaları bizleri çok duygulandırdı. Maket yarışmamızın ardından okul koridorumuza yarışmaya giren maketlerden ve Atatürk’ün hayatını anlatan fotoğraflardan oluşan bir sergi açtık. Yediden yetmişe sergiyi gezen katılımcılar, geçmişe yolculuk yaparak duygusal anlar yaşadılar. Sergimiz hafta boyunca açık kalacak. Sergi, öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.