Faik Şahenk’te Etkinlikler Bitmiyor

Darıca 05.11.2018 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Faik Şahenk’te Etkinlikler Bitmiyor

Darıca Faik Şahenk İlkokulu, ‘Kültürel Miraslarımız’ sloganı ile hazırladıkları sanatsal etkinlik çalışmaları büyük beğeni topladı.

Proje ile birlikte taş boyama, çini boyama, kolaj ve ebru sanatı sergisi görücüye çıktı. Okul Müdürü Mustafa Sağdıç’ın büyük destekleri ile başlatılan ‘Kültürel Miraslarımız’ projesi herkesin beğenisini kazandı. Proje hakkında bilgi veren Darıca Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağdıç, “Amacımız kültürümüz gelecek kuşaklara aktarılması, öğrencilerimizin geçmişte dedelerinin, annelerinin, babalarının neler ile yaşadıklarını, giyimlerinden, kuşamlarından, evlerinde kullandıkları mutfak malzemeler de dahil olmak üzere her türlü araç ve gereçler tanımalarını sağlamaktır. Projeye destek veren sınıf öğretmenimiz Arzum Eylem Akman’a, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim.” dedi. Daha önce de benzer çalışmalar ile öğrencileri sanatsal ve kültürel açıdan hayata hazırlayan Darıca Faik Şahenk İlkokul, velilerin gözdesi oldu. KÜBRA AKABALI
Darıca Faik Şahenk İlkokulu, ‘Kültürel Miraslarımız’ sloganı ile hazırladıkları sanatsal etkinlik çalışmaları büyük beğeni topladı.

Proje ile birlikte taş boyama, çini boyama, kolaj ve ebru sanatı sergisi görücüye çıktı. Okul Müdürü Mustafa Sağdıç’ın büyük destekleri ile başlatılan ‘Kültürel Miraslarımız’ projesi herkesin beğenisini kazandı. Proje hakkında bilgi veren Darıca Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağdıç, “Amacımız kültürümüz gelecek kuşaklara aktarılması, öğrencilerimizin geçmişte dedelerinin, annelerinin, babalarının neler ile yaşadıklarını, giyimlerinden, kuşamlarından, evlerinde kullandıkları mutfak malzemeler de dahil olmak üzere her türlü araç ve gereçler tanımalarını sağlamaktır. Projeye destek veren sınıf öğretmenimiz Arzum Eylem Akman’a, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim.” dedi. Daha önce de benzer çalışmalar ile öğrencileri sanatsal ve kültürel açıdan hayata hazırlayan Darıca Faik Şahenk İlkokul, velilerin gözdesi oldu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.