Faizsiz ev fırsatı

22.06.2017 - 08:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Faizsiz ev fırsatı

Banka kredisi kullanmadan el birliği yöntemiyle 100 bin vatandaş ev sahibi oldu. Sistem faizsiz kredi sağlıyor.

Eminevim, 'Elbirliği Sistemi' ile tüketicileri banka kredisi kullanmadan, faizsiz ev sahibi yapmaya devam ediyor. 2017'nin ilk günlerinde 100 bin konut ve otomobil teslimatına ulaşan Eminevim, ilk 5 ayda da 3 bin 750 kişiyi faizsiz ev sahibi yaptı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Bu zamana kadar insanlarımızın tamamen faizsiz ev ve otomobil sahibi olmalarına yardımcı olduk. 2017'nin ilk günlerinde 100 bin teslimata ulaştık" dedi. Ev sahibi olma şansı bulunmayan tüketicileri 'Elbirliği Sistemi' ile bu hayaline kavuşturduklarını anlatan Üstün, "Sırası gelen vatandaş Türkiye'nin istediği yerinden istediği eve sahip olabiliyor" diye konuştu. Emin Üstün, şöyle devam etti: "2017 yılında 8 bin teslimatın üzerine çıkmayı hedefliyoruz."     .
Banka kredisi kullanmadan el birliği yöntemiyle 100 bin vatandaş ev sahibi oldu. Sistem faizsiz kredi sağlıyor.

Eminevim, 'Elbirliği Sistemi' ile tüketicileri banka kredisi kullanmadan,  sahibi yapmaya devam ediyor. 2017'nin ilk günlerinde 100 bin konut ve otomobil teslimatına ulaşan , ilk 5 ayda da 3 bin 750 kişiyi faizsiz ev sahibi yaptı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Bu zamana kadar insanlarımızın tamamen faizsiz ev ve otomobil sahibi olmalarına yardımcı olduk. 2017'nin ilk günlerinde 100 bin teslimata ulaştık" dedi. Ev sahibi olma şansı bulunmayan tüketicileri 'Elbirliği Sistemi' ile bu hayaline kavuşturduklarını anlatan Üstün, "Sırası gelen vatandaş Türkiye'nin istediği yerinden istediği eve sahip olabiliyor" diye konuştu. Emin Üstün, şöyle devam etti: "2017 yılında 8 bin teslimatın üzerine çıkmayı hedefliyoruz."

 
 

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.