Farabi Araştırma Hastanesi oluyor

Darıca 10.11.2017 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Farabi Araştırma Hastanesi oluyor

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ankara'da yaptıkları görüşmelerin detaylarını anlattı ve Darıca'ya müjde verdi.

AK Parti Darıca heyeti Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak ve İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık öncülüğünde Ankara'da temaslarda bulundu. AK Parti Grup Toplantısına katılan Darıca heyeti daha sonra Darıca'ya geri döndü. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ankara'da yaptıkları görüşmelerin detaylarını anlattı ve Darıca'ya müjde verdi. FARABİ KESİNLİKLE ARAŞTIRMA HASTANESİ OLACAK Başkan Bıyık şöyle konuştu: "Bizim için en önemli konu Farabi Devlet Hastanemizin araştırma hastanesi olması. Bununla ilgili bakan ve milletvekillerimiz ile gerekli tüm görüşmeleri yaptık. Farabi kesinlikle araştırma hastanesi olacak. Bu konuda bakanlığımız da özveri ile çalışıyor. Prosedürler ağır işlediğinden dolayı zaman alıyor. İnşallah önümüzdeki süreçte Farabi Araştırma Hastanesi olarak açıklanacak." DARICA'YI KONUŞTULAR "Darıca'da ki eğitimi özellikle konuştuk. Biliyorsunuz hükümetimiz eğitime çok büyük önem veriyor. Biz de bu konuda çok hassasız. Darıca'da bazı okullarımızda eğitim çiftli yapılıyor. Bunları tekli eğitime nasıl dönüştürürüz bunu da konuştuk. Bunun dışında Darıca ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Diş Hastanesi için Sayın Başbakan Yardımcımız Fikri Işık'a teşekkür ettik. Yaklaşan seçimlerle ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Çok verimli bir program oldu" dedi. 
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ankara'da yaptıkları görüşmelerin detaylarını anlattı ve Darıca'ya müjde verdi.

AK Parti Darıca heyeti Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak ve İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık öncülüğünde Ankara'da temaslarda bulundu. AK Parti Grup Toplantısına katılan Darıca heyeti daha sonra Darıca'ya geri döndü. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ankara'da yaptıkları görüşmelerin detaylarını anlattı ve Darıca'ya müjde verdi.

FARABİ KESİNLİKLE ARAŞTIRMA HASTANESİ OLACAK

Başkan Bıyık şöyle konuştu: "Bizim için en önemli konu Farabi Devlet Hastanemizin araştırma hastanesi olması. Bununla ilgili bakan ve milletvekillerimiz ile gerekli tüm görüşmeleri yaptık. Farabi kesinlikle araştırma hastanesi olacak. Bu konuda bakanlığımız da özveri ile çalışıyor. Prosedürler ağır işlediğinden dolayı zaman alıyor. İnşallah önümüzdeki süreçte Farabi Araştırma Hastanesi olarak açıklanacak."

DARICA'YI KONUŞTULAR

"Darıca'da ki eğitimi özellikle konuştuk. Biliyorsunuz hükümetimiz eğitime çok büyük önem veriyor. Biz de bu konuda çok hassasız. Darıca'da bazı okullarımızda eğitim çiftli yapılıyor. Bunları tekli eğitime nasıl dönüştürürüz bunu da konuştuk. Bunun dışında Darıca ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Diş Hastanesi için Sayın Başbakan Yardımcımız Fikri Işık'a teşekkür ettik. Yaklaşan seçimlerle ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Çok verimli bir program oldu" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.