GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Farabi’de ‘enfeksiyon’ toplantısı!

Darıca 20.09.2019 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farabi’de ‘enfeksiyon’ toplantısı!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Enfeksiyon Komitesi toplantılarına olağan olarak devam ediyor. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta odaklı bir hizmet sunmak bunların yanı sıra çalışan sağlığını da güvence altına almak amaçlı olarak tüm branşlarda değerlendirme toplantıları devam ediyor. Hastane Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Kübra Kıvrıkoğlu başkanlığında enfeksiyon komitesi toplandı. Düzenlenen enfeksiyon kontrol komitesi toplantısında; yataklı tedavi kurumlarında sağlık hizmetleri ile ilişkili olarak gelişen enfeksiyon hastalıklarını önlemek ve kontrol altına almak, konu ile ilgili sorunları tespit etmek, çözümüne yönelik faaliyetleri düzenleyip yürütmek amaçlı yapılması gerekenler görüşülerek karara bağlandı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Enfeksiyon Komitesi toplantılarına olağan olarak devam ediyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta odaklı bir hizmet sunmak bunların yanı sıra çalışan sağlığını da güvence altına almak amaçlı olarak tüm branşlarda değerlendirme toplantıları devam ediyor. Hastane Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Kübra Kıvrıkoğlu başkanlığında enfeksiyon komitesi toplandı. Düzenlenen enfeksiyon kontrol komitesi toplantısında; yataklı tedavi kurumlarında sağlık hizmetleri ile ilişkili olarak gelişen enfeksiyon hastalıklarını önlemek ve kontrol altına almak, konu ile ilgili sorunları tespit etmek, çözümüne yönelik faaliyetleri düzenleyip yürütmek amaçlı yapılması gerekenler görüşülerek karara bağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.