Fedakarca çalışan jandarmayı unutmadı

Siyaset 14.06.2020 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Fedakarca çalışan jandarmayı unutmadı

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek Türk Jandarma Teşkilatı’nın 181. Kuruluş yıldönümünü kutladı.  Soyluçiçek açıklamasında,”Jandarma teşkilatı kurulduğu günden, günümüze kadar köklü birikimi, tecrübesi ile gece gündüz demeden fedakârca çalışıyor. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında bu güne kadar hiçbir zorluğa boyun eğmeden görevini yerine getiren kahraman Jandarma teşkilatı, bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Jandarma Teşkilatının 181’inci kuruluş yıldönümünü içten dileklerimle kutluyor, bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve tazimle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, halen görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek Türk Jandarma Teşkilatı’nın 181. Kuruluş yıldönümünü kutladı. 

Soyluçiçek açıklamasında,”Jandarma teşkilatı kurulduğu günden, günümüze kadar köklü birikimi, tecrübesi ile gece gündüz demeden fedakârca çalışıyor. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında bu güne kadar hiçbir zorluğa boyun eğmeden görevini yerine getiren kahraman Jandarma teşkilatı, bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Jandarma Teşkilatının 181’inci kuruluş yıldönümünü içten dileklerimle kutluyor, bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve tazimle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, halen görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.