Fevzi Çakmak’ta korona denetimi

Darıca 20.08.2020 - 20:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Fevzi Çakmak’ta korona denetimi

Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, Darıca Kaymakamlığı’nın bilgisi dahilinde korona virüs denetimlerinde bulundu. Pandemi sürecinde mahalle halkının sağlığı ve huzuru için evde kalmayarak, mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, bu kez de korona virüs denetimlerinde bulundu. Maske-mesafe ve hijyen kuralları bilgilendirmesinde bulunmak ve alınan önlemleri yerinde incelemek üzere mahallede denetime çıkan Aytekin, mahallelinin takdirini kazandı. TEMEL KURALLARA RİAYET EDELİM Fevzi Çakmak Mahallesi’nde esnaf ve park ziyaretleri gerçekleştirerek korona virüs denetiminde bulunan ve alınan önlemleri yerinde inceledikten sonra açıklama yapan mahalle muhtarı Nevzat Aytekin konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara’nı bilgisi Fevzi Çakmak mahallemizde korona virüs denetimi gerçekleştirdik. Mahallemizde bulunan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza uyarılarda bulunduk. Vatandaşlarımızın, temel kurallara riayet etmeleri sokakta maske kullanılması ve sosyal mesafe kurallarına kesinlikle riayet etmesi gerektiklerini, kurallara uymadıklarına vaka sayılarında artış yaşanacağını dile getirdik. REHAVETE KAPILMAYALIM Korona virüs sürecinde sağlık çalışanlarımız ve emniyet güçlerimiz çok yoruldu. Pandemi süreci ne yazık ki hala devam ediyor. Havaların ısınması rehavete neden olmasın. Bizler için tehlike halen devam etmekte. Bizler için çalışanlara en büyük desteği kurallara riayet ederek ve kalabalık ortamlardan uzak durarak verebiliriz. Buradan tekrar sağlığımız için çalışan tüm sağlık çalışanlarına, emniyet güçlerine, vefa destek gruplarına ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.”

Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, Darıca Kaymakamlığı’nın bilgisi dahilinde korona virüs denetimlerinde bulundu.

Pandemi sürecinde mahalle halkının sağlığı ve huzuru için evde kalmayarak, mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, bu kez de korona virüs denetimlerinde bulundu. Maske-mesafe ve hijyen kuralları bilgilendirmesinde bulunmak ve alınan önlemleri yerinde incelemek üzere mahallede denetime çıkan Aytekin, mahallelinin takdirini kazandı.

TEMEL KURALLARA RİAYET EDELİM

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde esnaf ve park ziyaretleri gerçekleştirerek korona virüs denetiminde bulunan ve alınan önlemleri yerinde inceledikten sonra açıklama yapan mahalle muhtarı Nevzat Aytekin konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara’nı bilgisi Fevzi Çakmak mahallemizde korona virüs denetimi gerçekleştirdik. Mahallemizde bulunan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza uyarılarda bulunduk. Vatandaşlarımızın, temel kurallara riayet etmeleri sokakta maske kullanılması ve sosyal mesafe kurallarına kesinlikle riayet etmesi gerektiklerini, kurallara uymadıklarına vaka sayılarında artış yaşanacağını dile getirdik.

REHAVETE KAPILMAYALIM

Korona virüs sürecinde sağlık çalışanlarımız ve emniyet güçlerimiz çok yoruldu. Pandemi süreci ne yazık ki hala devam ediyor. Havaların ısınması rehavete neden olmasın. Bizler için tehlike halen devam etmekte. Bizler için çalışanlara en büyük desteği kurallara riayet ederek ve kalabalık ortamlardan uzak durarak verebiliriz. Buradan tekrar sağlığımız için çalışan tüm sağlık çalışanlarına, emniyet güçlerine, vefa destek gruplarına ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.