Filyasyon ekibinden minik Rabia’ya sürpriz

Gebze 01.10.2020 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Filyasyon ekibinden minik Rabia’ya sürpriz

Gebze'de görev yapan filyasyon ekibi, sağlık taraması için gittikleri ailenin 2 yaşındaki çocukları Rabia'nın doğum gününü kutladı. Yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında haftanın 7 günü sahada olan Gebze'deki filyasyon ekipleri, sağlık taraması için gittikleri ailelere moral için çeşitli hediyeler götürüyor. Ekipler son olarak sağlık taramasına gittikleri bir ailenin 2 yaşındaki kızları Rabia'nın doğum gününü pastayla kutladı. BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI Minik Rabia, filyasyon ekibinin sürprizi karşısında büyük mutluluk yaşadı. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, filyasyon ekiplerinin korona virüsle mücadelenin sahadaki kahramanları olduğunu söyledi. İlçede şu anda sahada aktif olarak 80'e yakın sağlıkçının çalıştığını belirten Kadıoğlu, “Hep birlikte bu zorlu sürecin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Belediyesi başta olmak üzere diğer kamu kurumlarımız biz sağlık kuruluşlarına destek veriyorlar” dedi. Kadıoğlu, vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istedi.

Gebze'de görev yapan filyasyon ekibi, sağlık taraması için gittikleri ailenin 2 yaşındaki çocukları Rabia'nın doğum gününü kutladı.

Yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında haftanın 7 günü sahada olan Gebze'deki filyasyon ekipleri, sağlık taraması için gittikleri ailelere moral için çeşitli hediyeler götürüyor. Ekipler son olarak sağlık taramasına gittikleri bir ailenin 2 yaşındaki kızları Rabia'nın doğum gününü pastayla kutladı.

BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI

Minik Rabia, filyasyon ekibinin sürprizi karşısında büyük mutluluk yaşadı. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, filyasyon ekiplerinin korona virüsle mücadelenin sahadaki kahramanları olduğunu söyledi. İlçede şu anda sahada aktif olarak 80'e yakın sağlıkçının çalıştığını belirten Kadıoğlu, “Hep birlikte bu zorlu sürecin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Belediyesi başta olmak üzere diğer kamu kurumlarımız biz sağlık kuruluşlarına destek veriyorlar” dedi. Kadıoğlu, vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.