Fırıncılar Zarar Etmeye Devam Edecek

Kocaeli 10.10.2018 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fırıncılar Zarar Etmeye Devam Edecek

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş yaptığı açıklamada 210 gramı 1.25 TL’den satılan ekmeğin tekrardan 250 gram olarak 1.25 TL’ye satılacağını ifade etti.

Bilindiği üzere son günlerde gündeme sıkça gelen ekmek fiyatlarıyla ilgili gelişmeler durmak bilmiyor. Son olarak 28 Eylül’de Kocaeli Esnaf Odaları Birliği tarafından ekmeğin gramajının 250 gramdan 210 grama düşürüldüğü ve fiyatının ise 1.25 TL olduğu açıklanmıştı. Bu gelişmelerin ardından Ticaret Bakanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü’nden Ticaret İl Müdürlüğü’ne red yazısı geldi. Bunun üzerine Kocaeli’de tekrardan 250 gram ekmek 1.25 TL’den satışa sunulacak. KOCAELİ’DE EKMEK ZAMMI UYGULANAMAZ Konuyla ilgili açıklama yapan Kadir Durmuş, “Kocaeli Fırıncılar Odası’nın talebiyle 210 gram ekmeğin 1.25 TL’den satılmasına karar vermiştik. 8 Ekim’de Bakanlık'tan bize bir yazı geldi. Tüm illerde olduğu gibi Kocaeli’de de ekmek zammının uygulanamayacağının talimatı elimize ulaştı. Biz de yönetim kurulu toplantısı sonucunda bakanlığın talimatını bugünden itibaren uygulamaya koyduk. Fırıncı esnafının sıkıntısı büyük, bu şartlarda zarar etmeye devam edecekler” dedi.  
Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş yaptığı açıklamada 210 gramı 1.25 TL’den satılan ekmeğin tekrardan 250 gram olarak 1.25 TL’ye satılacağını ifade etti.

Bilindiği üzere son günlerde gündeme sıkça gelen ekmek fiyatlarıyla ilgili gelişmeler durmak bilmiyor. Son olarak 28 Eylül’de Kocaeli Esnaf Odaları Birliği tarafından ekmeğin gramajının 250 gramdan 210 grama düşürüldüğü ve fiyatının ise 1.25 TL olduğu açıklanmıştı. Bu gelişmelerin ardından Ticaret Bakanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü’nden Ticaret İl Müdürlüğü’ne red yazısı geldi. Bunun üzerine Kocaeli’de tekrardan 250 gram ekmek 1.25 TL’den satışa sunulacak.

KOCAELİ’DE EKMEK ZAMMI UYGULANAMAZ
Konuyla ilgili açıklama yapan Kadir Durmuş, “Kocaeli Fırıncılar Odası’nın talebiyle 210 gram ekmeğin 1.25 TL’den satılmasına karar vermiştik. 8 Ekim’de Bakanlık'tan bize bir yazı geldi. Tüm illerde olduğu gibi Kocaeli’de de ekmek zammının uygulanamayacağının talimatı elimize ulaştı. Biz de yönetim kurulu toplantısı sonucunda bakanlığın talimatını bugünden itibaren uygulamaya koyduk. Fırıncı esnafının sıkıntısı büyük, bu şartlarda zarar etmeye devam edecekler” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.