Flormar işçileri işe alınıyor

Gebze 28.05.2019 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Flormar işçileri işe alınıyor

Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz işten çıkarılan Flormar işçilerinin yanında olduklarını söyleyerek, “İşçilerimizi diğer örgütlü olduğumuz fabrikalarda işe sokarak onları mağdur etmiyorz” dedi. Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz toplu sözleşme görüşmelerini açıkladı. Akyüz açıklamasında, “Unilever ve buna tedarikçi olan Alpla fabrikasının biri Konya’ya, Ravago fabrikası Aliağa’ya, Fransız şirket araba yan sanayi üretimi yapan Durden’in burada iki şirketi vardı birleşerek Bilecik’te organize sanayi bölgesine taşındı. Eski adıyla Mecaplast bugün ki adıyla Novares işyerimizin iki fabrikası vardı, sene sonu itibariyle bir fabrikayı da kapattılar. Küçülmeler yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. FLORMAR İŞÇİLERİ İŞE ALINIYOR Flormar işçileri Dünyaya mal olmuş güzel bir mücadele verdiler. Onların hepsi benim için kıymetlidir. Geçen hafta Tekgıda-İş Sendikasındaki yönetici arkadaşlarımız yardımcı oldular, 10-12 işçiyi fabrikalara gönderdiler. Bugün hepsi evrak hazırlıyor. Diğer taraftan bize bağlı olan fabrikalara da Flormar işçilerini yerleştirdik. Biz bu arkadaşlarımızı elbette unutmayacağız.

Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz işten çıkarılan Flormar işçilerinin yanında olduklarını söyleyerek, “İşçilerimizi diğer örgütlü olduğumuz fabrikalarda işe sokarak onları mağdur etmiyorz” dedi. Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz toplu sözleşme görüşmelerini açıkladı. Akyüz açıklamasında, “Unilever ve buna tedarikçi olan Alpla fabrikasının biri Konya’ya, Ravago fabrikası Aliağa’ya, Fransız şirket araba yan sanayi üretimi yapan Durden’in burada iki şirketi vardı birleşerek Bilecik’te organize sanayi bölgesine taşındı. Eski adıyla Mecaplast bugün ki adıyla Novares işyerimizin iki fabrikası vardı, sene sonu itibariyle bir fabrikayı da kapattılar. Küçülmeler yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz.

FLORMAR İŞÇİLERİ İŞE ALINIYOR

Flormar işçileri Dünyaya mal olmuş güzel bir mücadele verdiler. Onların hepsi benim için kıymetlidir. Geçen hafta Tekgıda-İş Sendikasındaki yönetici arkadaşlarımız yardımcı oldular, 10-12 işçiyi fabrikalara gönderdiler. Bugün hepsi evrak hazırlıyor. Diğer taraftan bize bağlı olan fabrikalara da Flormar işçilerini yerleştirdik. Biz bu arkadaşlarımızı elbette unutmayacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.