Fuhuşta yakalanan 3 kadın frengili çıktı

30.12.2016 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fuhuşta yakalanan 3 kadın frengili çıktı

İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, kadınlarla ilişkiye girenlerin sağlık kuruluşlarına başvurmalarını istedi

Mersin'in Anamur ilçesinde fuhuş operasyonunda yakalanan 13 kadının 3'ünde frengi hastalığı çıktı.    Alınan bilgiye göre, Anamur İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Anamur'da 17 ayrı ev ve iş yerine eş zamanlı operasyonda, fuhuş yaparken yakalanan ve sınır dışı edilen 13 yabancı uyruklu kadından Leyla T., Vera N. ve Nana M.'nin sağlık kontrollerinde frengi hastası olduğunun tespit edildiğini bildirdi.Anamur İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, kadınlarla ilişkiye girenlerin sağlık kuruluşlarına başvurarak, sağlık kontrolünden geçmelerini istedi. 
İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, kadınlarla ilişkiye girenlerin sağlık kuruluşlarına başvurmalarını istedi

Mersin'in Anamur ilçesinde fuhuş operasyonunda yakalanan 13 kadının 3'ünde frengi hastalığı çıktı. 

  Alınan bilgiye göre, Anamur İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Anamur'da 17 ayrı ev ve iş yerine eş zamanlı operasyonda, fuhuş yaparken yakalanan ve sınır dışı edilen 13 yabancı uyruklu kadından Leyla T., Vera N. ve Nana M.'nin sağlık kontrollerinde frengi hastası olduğunun tespit edildiğini bildirdi.Anamur İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, kadınlarla ilişkiye girenlerin sağlık kuruluşlarına başvurarak, sağlık kontrolünden geçmelerini istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.