Galatasaray'a sürpriz İspanyol

Spor 27.07.2015 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Galatasaray'a sürpriz İspanyol

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Inter ile anlaşması gündemde olan Brezilyalı Felipe Melo’nun alternatifini buldu.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Inter ile anlaşması gündemde olan Brezilyalı Felipe Melo’nun alternatifini buldu. Sarı-kırmızılıların, La Liga’da son olarak Deportivo La Coruna forması giyen Jose Rodriguez Martinez’i kadrosuna kattığı öğrenildi.   Real Madrid’in alt yapısından yetişen 21 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma sağlandığı ifade edildi. 1.80 metre boyundaki futbolcu geçtiğimiz sezon Deportio’da 27 maçta, 2 gol atıp, bir de asist yapmıştı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Inter ile anlaşması gündemde olan Brezilyalı Felipe Melo’nun alternatifini buldu.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Inter ile anlaşması gündemde olan Brezilyalı Felipe Melo’nun alternatifini buldu. Sarı-kırmızılıların, La Liga’da son olarak Deportivo La Coruna forması giyen Jose Rodriguez Martinez’i kadrosuna kattığı öğrenildi.

 

Real Madrid’in alt yapısından yetişen 21 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma sağlandığı ifade edildi. 1.80 metre boyundaki futbolcu geçtiğimiz sezon Deportio’da 27 maçta, 2 gol atıp, bir de asist yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.