GATEM’de Şampiyon MAKİNA!

Gebze 12.12.2017 - 18:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GATEM’de Şampiyon MAKİNA!

BÖLÜMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI’NDA ALTINKAYA HAFRİYAT MAKİNA İPİ GÖĞÜSLEDİ

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde (GATEM) bölümler arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon Altınkaya Hafriyat Makina oldu. 24 Ekim’de başlayan ve yaklaşık 2 aydır devam eden keyifli turnuvanın final maçında Akgül Çelik Metal’i 7-1’lik skorla deviren Makina, ipi göğüsleyen takım oldu. Bölümler arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon Altınkaya Hafriyat Makina oldu. 8 takımın yer aldığı, 4’erli 2 ayrı grup halinde oynanan müsabakalar nefes keserken, final maçında gülen taraf Altınkaya Hafriyat Makina oldu. 25’er dakikadan oluşan çift devreli şekilde Umut Halı Saha Tesisleri’nde oynanan final maçında turnuvayı organize eden Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Çağlın düdük çaldı. TURNUVANIN EN ERKEL GOLÜ METAL’DEN Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte santra noktasından kaydedilen harika bir golle 1-0 öne geçen Akgül Çelik Metal, maça golle başladı. Bu gol aynı zamanda bölümler arası Futbol Turnuvası’ndaki en erken gol olarak kayıtlara geçti. 1-0 geriye düşen Altınkaya Hafriyat Makina rakip kaleyi abluka altına alırken, goller üst üste geldi. Musa Güneş(2), Kadir Kocaman(2), Kadir Toğmen, Cihan Yelek ve Onur Yüksel’in golleriyle farka koşan Altınkaya Hafriyat Makina sahadan 7-1’lik galibiyetle ayrılarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu. GÜRKAYNAK’TAN TEŞEKKÜR Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Gökhan Gürkaynak, şampiyon Altınkaya Hafriyat Makina takımına şampiyonluk kupası ve madalyalarını takdim ederken, turnuva sonunda da açıklamalarda bulundu. Bölümler arası Futbol Turnuvası’nda emeği geçen öğretmenlere, destek veren sponsorlara ve ter döken öğrencilere tek tek teşekkür eden Gürkaynak, turnuvanın organize edilip gerçekleşmesinde büyük emek sarf eden Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Çağlın’a ayrı bir parantez açarak teşekkür etti. Her iki takım futbolcuları objektiflerimize böyle poz verdi.   Altınkaya Hafriyat Makina   Akgül Çelik Metal   Final maçına öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.   Turnuvanın sponsorlarından Serkan Altınkaya’ya teşekkür plaketi takdim edildi.   Turnuvanın sponsorlarından Hasan Akgül’e teşekkür plaketi takdim edildi.   Altınkaya Hafriyat Makina’ya şampiyonuk kupasını GATEM Müdür Başyardımcısı Gökhan Gürkaynak verdi.   Akgül Çelik Metal takımına ikincilik kupasını GATEM Teknik Müdür Yardımcısı Barış Şimdi   Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Çağlın, Fair-Play ruhunda mücadele eden öğrencileri kutladı.   Hasan Akgül ve Serkan Altınkaya, Erol Çağlın’a özel hazırlatılan kalem hediye etti.   Kıran kırana mücadeleye sahne olan maça ilgi yoğundu.   Aynı zaman Çayırovaspor Teknik Direktörü olan Erol Çağlın, kulübedeki başarısını hakemlikte de gösterdi.
BÖLÜMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI’NDA ALTINKAYA HAFRİYAT MAKİNA İPİ GÖĞÜSLEDİ

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde (GATEM) bölümler arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon Altınkaya Hafriyat Makina oldu. 24 Ekim’de başlayan ve yaklaşık 2 aydır devam eden keyifli turnuvanın final maçında Akgül Çelik Metal’i 7-1’lik skorla deviren Makina, ipi göğüsleyen takım oldu.

Bölümler arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon Altınkaya Hafriyat Makina oldu. 8 takımın yer aldığı, 4’erli 2 ayrı grup halinde oynanan müsabakalar nefes keserken, final maçında gülen taraf Altınkaya Hafriyat Makina oldu. 25’er dakikadan oluşan çift devreli şekilde Umut Halı Saha Tesisleri’nde oynanan final maçında turnuvayı organize eden Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Çağlın düdük çaldı.

TURNUVANIN EN ERKEL GOLÜ METAL’DEN

Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte santra noktasından kaydedilen harika bir golle 1-0 öne geçen Akgül Çelik Metal, maça golle başladı. Bu gol aynı zamanda bölümler arası Futbol Turnuvası’ndaki en erken gol olarak kayıtlara geçti. 1-0 geriye düşen Altınkaya Hafriyat Makina rakip kaleyi abluka altına alırken, goller üst üste geldi. Musa Güneş(2), Kadir Kocaman(2), Kadir Toğmen, Cihan Yelek ve Onur Yüksel’in golleriyle farka koşan Altınkaya Hafriyat Makina sahadan 7-1’lik galibiyetle ayrılarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

GÜRKAYNAK’TAN TEŞEKKÜR

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Gökhan Gürkaynak, şampiyon Altınkaya Hafriyat Makina takımına şampiyonluk kupası ve madalyalarını takdim ederken, turnuva sonunda da açıklamalarda bulundu. Bölümler arası Futbol Turnuvası’nda emeği geçen öğretmenlere, destek veren sponsorlara ve ter döken öğrencilere tek tek teşekkür eden Gürkaynak, turnuvanın organize edilip gerçekleşmesinde büyük emek sarf eden Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Çağlın’a ayrı bir parantez açarak teşekkür etti.

Her iki takım futbolcuları objektiflerimize böyle poz verdi.

 

Altınkaya Hafriyat Makina

 

Akgül Çelik Metal

 

Final maçına öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

 

Turnuvanın sponsorlarından Serkan Altınkaya’ya teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Turnuvanın sponsorlarından Hasan Akgül’e teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Altınkaya Hafriyat Makina’ya şampiyonuk kupasını GATEM Müdür Başyardımcısı Gökhan Gürkaynak verdi.

 

Akgül Çelik Metal takımına ikincilik kupasını GATEM Teknik Müdür Yardımcısı Barış Şimdi

 

Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Çağlın, Fair-Play ruhunda mücadele eden öğrencileri kutladı.

 

Hasan Akgül ve Serkan Altınkaya, Erol Çağlın’a özel hazırlatılan kalem hediye etti.

 

Kıran kırana mücadeleye sahne olan maça ilgi yoğundu.

 

Aynı zaman Çayırovaspor Teknik Direktörü olan Erol Çağlın, kulübedeki başarısını hakemlikte de gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.