Gazete sahiplerinden Vali Yavuz’a ziyaret

Gebze 03.07.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gazete sahiplerinden Vali Yavuz’a ziyaret

Gebze bölgesinde yayın yapan ve Basın İlan Kurumu’na(BİK) tabi olan gazetelerin sahipleri, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’la bir araya geldi. Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Kocaeli’ne vali olarak atanan Seddar Yavuz, bugün Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yavuz, Gebze’deki makamında bölgemizde yayın yapan gazetelerin sahiplerini makamında ağırladı. GEBZDE İÇİN BİR ARADALAR Görüşmede Gebze Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Uğur Saray, Gazete Gebze’yi temsilen İsmail Kahraman, Yeni Haber İmtiyaz Sahibi Ahmet Zeki Ayar ve gazetemizi temsilen Ümit Medya Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır yer aldı. Karşılıklı görüş alışverişleriyle geçen görüşmede, gazete sahipleri Vali Yavuz’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, Vali Seddar Yavuz ise nazik ziyaretleri için Gebzeli gazetecilere teşekkürlerini sundu. Görüşme çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Gebze bölgesinde yayın yapan ve Basın İlan Kurumu’na(BİK) tabi olan gazetelerin sahipleri, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’la bir araya geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Kocaeli’ne vali olarak atanan Seddar Yavuz, bugün Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yavuz, Gebze’deki makamında bölgemizde yayın yapan gazetelerin sahiplerini makamında ağırladı.

GEBZDE İÇİN BİR ARADALAR

Görüşmede Gebze Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Uğur Saray, Gazete Gebze’yi temsilen İsmail Kahraman, Yeni Haber İmtiyaz Sahibi Ahmet Zeki Ayar ve gazetemizi temsilen Ümit Medya Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır yer aldı. Karşılıklı görüş alışverişleriyle geçen görüşmede, gazete sahipleri Vali Yavuz’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, Vali Seddar Yavuz ise nazik ziyaretleri için Gebzeli gazetecilere teşekkürlerini sundu. Görüşme çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.