Gazeteci dostlarımız bizlerleydi

Darıca 04.03.2020 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gazeteci dostlarımız bizlerleydi

Gazetemizin kuruluş etkinlikleri kapsamında gazeteci dostlarımız da bizleri yalnız bırakmadı. Kuruluş programımıza Gebze Gazeteciler Cemiyeti Ahmet Oğuz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'da Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Bölge Haber gazetesi sahibi Olcay Karabağ ve gazeteci Zeynel Oğuz bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayarak sevincimize ortak olan gazeteci dostlarımız olurken gazetemize nice güzel yıllar dilediler. YAYIN HAYATINIZDA BAŞARILAR Batı Yakası TV sahibi Bülent Kömürcü de gazetemizin onuncu yılını unutmadı. Gazetemizi ziyaret eden Kömürcü, gazetemiz sahibi Abbas Sır ve ekibimizi kutladı. Kömürcü, “Nice güzel işlere imza atmanızı diliyor, sizlere bundan sonraki yayın hayatınızda başarılar diliyorum. Başta Abbas Sır olmak üzere tüm çalışanlarınızı yürekten kutlarım, nice güzel senelere” yorumunu yaptı.  

Gazetemizin kuruluş etkinlikleri kapsamında gazeteci dostlarımız da bizleri yalnız bırakmadı. Kuruluş programımıza Gebze Gazeteciler Cemiyeti Ahmet Oğuz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'da Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Bölge Haber gazetesi sahibi Olcay Karabağ ve gazeteci Zeynel Oğuz bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayarak sevincimize ortak olan gazeteci dostlarımız olurken gazetemize nice güzel yıllar dilediler.

YAYIN HAYATINIZDA BAŞARILAR

Batı Yakası TV sahibi Bülent Kömürcü de gazetemizin onuncu yılını unutmadı. Gazetemizi ziyaret eden Kömürcü, gazetemiz sahibi Abbas Sır ve ekibimizi kutladı. Kömürcü, “Nice güzel işlere imza atmanızı diliyor, sizlere bundan sonraki yayın hayatınızda başarılar diliyorum. Başta Abbas Sır olmak üzere tüm çalışanlarınızı yürekten kutlarım, nice güzel senelere” yorumunu yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.