Gazetecilik yarışması başvurusu için son 15 gün

Kocaeli 17.12.2015 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gazetecilik yarışması başvurusu için son 15 gün

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları kapsamında bu yıl 5 ayrı dal da yarışma düzenliyor. Her yıl Kocaeli’de bir mesleki büyüğün adını yaşatmayı da hedefleyen yarışmaya, ilk yıl Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucularından ve eski başkanlarından, uzun yıllar TRT’nin ilimizdeki temsilciliğini yapan Kazım Ertek ismi verilmişti. Bu yıl ise Hüseyin Yenice adına 2. Gazetecilik Yarışması düzenlenecektir. Başiskele Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşecektir. Bu manada Başiskele Belediyesi Başkanı Hüseyin Ayaz’a da katkılarından dolayı şimdiden çok teşekkür ederiz. SON GÜN 31 ARALIK 2015 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Hüseyin Yenice 2. Gazetecilik Yarışması ödülleri, 16 Ocak Basın Onur günü’nde düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edilecektir. Gazeteciler,  2015 yılına ait haber, görüntülü haber, haber fotoğrafı, mizanpaj (sayfa düzeni) ve röportaj kategorilerinde açılacak yarışmaya, 31 Aralık 2015 tarihine kadar yayımlanan eserleriyle katılabilecek.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları kapsamında bu yıl 5 ayrı dal da yarışma düzenliyor. Her yıl Kocaeli’de bir mesleki büyüğün adını yaşatmayı da hedefleyen yarışmaya, ilk yıl Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucularından ve eski başkanlarından, uzun yıllar TRT’nin ilimizdeki temsilciliğini yapan Kazım Ertek ismi verilmişti. Bu yıl ise Hüseyin Yenice adına 2. Gazetecilik Yarışması düzenlenecektir. Başiskele Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşecektir. Bu manada Başiskele Belediyesi Başkanı Hüseyin Ayaz’a da katkılarından dolayı şimdiden çok teşekkür ederiz.

SON GÜN 31 ARALIK 2015

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Hüseyin Yenice 2. Gazetecilik Yarışması ödülleri, 16 Ocak Basın Onur günü’nde düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edilecektir. Gazeteciler,  2015 yılına ait haber, görüntülü haber, haber fotoğrafı, mizanpaj (sayfa düzeni) ve röportaj kategorilerinde açılacak yarışmaya, 31 Aralık 2015 tarihine kadar yayımlanan eserleriyle katılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.