Gazetemize 10 Ocak Ziyaretleri

Darıca 10.01.2018 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gazetemize 10 Ocak Ziyaretleri

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı sivil toplum kuruluşları ile okul öğrencileri gazetemize ziyaretlerde bulundu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemize gerçekleştirilen ziyaretler çerçevesinde ilk olarak Özel İlim Eğitim Kurumları ziyaret etti. Özel İlim Eğitim Kurumları’nın öğretmenlerinin refakat ettiği öğrenciler, çalışan gazeteciler günümüzü kutladı. Gazetemiz haber sorumlusu Yağmur Sır ziyaretten memnuniyetini dile getirdi. HOSPİTAL PARK ÇİÇEĞİ İLE GELDİ Özel İlim Eğitim Kurumları’nın ardından Hospital Park Darıca Hastanesi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Hospital Park Genel Müdür Asistanı Elvan Günal ile Kurumsal İlişkiler Uzmanı Tuğçe Güler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutladı. Gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getiren gazetemiz haber sorumlusu Yağmur Sır, “Yaşamla ölüm arasında saniyelerle yarıştığını meslek hayatınızda bizleri unutmadığınız için teşekkür ederiz.” dedi. DEĞİRMEN VE BİR UMUT PASTA KESTİ Hospital Park Darıca Hastanesi’nin ardından Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ile Değirmen Otizm Gençlik&Spor Kulübü Derneği Halkla İlişkiler Sorumlusu Aslıhan Aytemiz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette gazetemiz çalışanları ile pasta kesimi yapan Arıkan ve Aytemiz çalışmaları hakkında da bilgi aktarımında bulundu. 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı sivil toplum kuruluşları ile okul öğrencileri gazetemize ziyaretlerde bulundu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemize gerçekleştirilen ziyaretler çerçevesinde ilk olarak Özel İlim Eğitim Kurumları ziyaret etti. Özel İlim Eğitim Kurumları’nın öğretmenlerinin refakat ettiği öğrenciler, çalışan gazeteciler günümüzü kutladı. Gazetemiz haber sorumlusu Yağmur Sır ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

HOSPİTAL PARK ÇİÇEĞİ İLE GELDİ

Özel İlim Eğitim Kurumları’nın ardından Hospital Park Darıca Hastanesi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Hospital Park Genel Müdür Asistanı Elvan Günal ile Kurumsal İlişkiler Uzmanı Tuğçe Güler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutladı. Gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getiren gazetemiz haber sorumlusu Yağmur Sır, “Yaşamla ölüm arasında saniyelerle yarıştığını meslek hayatınızda bizleri unutmadığınız için teşekkür ederiz.” dedi.

DEĞİRMEN VE BİR UMUT PASTA KESTİ

Hospital Park Darıca Hastanesi’nin ardından Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ile Değirmen Otizm Gençlik&Spor Kulübü Derneği Halkla İlişkiler Sorumlusu Aslıhan Aytemiz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette gazetemiz çalışanları ile pasta kesimi yapan Arıkan ve Aytemiz çalışmaları hakkında da bilgi aktarımında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.