Gebze 9’a kilitlendi!

Gebze 22.05.2018 - 17:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze 9’a kilitlendi!

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Listesinin açıklanmasının etki ve tepkileri Gebze’de büyük oldu. Açıklanan liste adeta Gebze kamuoyunda iki farklı görüş oluşturdu. Kimine göre Gebze’nin isimleri seçilebilir sırada kimine göre değil. Peki, Ak Partili İlçe Başkanları ne dedi?

3 ADAYIMIZI DA MECLİSE GÖNDERECEĞİZ Çayırova AK parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür listelerin açıklanması sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Öncelikle açıklanan liste ülkemize, kentimize hayırlı uğurlu olsun. Bizim listeye ilişkin yapacağımız yorum ve düşünceler teşkilatçılık çerçevesindedir. Bizi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın takdiri olan liste içinde gönderebileceğimiz en fazla vekil adayı göndermek üzere gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Zaten göreve geldiğimiz ilk günden bugüne dek hep yarın seçim varmış gibi planlama içinde bir süreç geçirdik.  Gebze Bölgesi adaylarının tamamını TBMM’ye sokmak en önemli hedefimizdir. Bunu sağlamak adına programımızı, planlamalarımızı yaptık. SKM çerçevesi içinde en başarılı şekilde bu seçim sürecini geçireceğiz.” dedi. "UFUK KARDEŞİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ" Darıca AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da listelerin açıklanmasına, “Parti büyümüzün takdiridir.” Şeklinde değerlendirme yaptı. İlçe Başkanı Bıyık, “Öncelikle hayırlı olmasını temenni ederim. Bana göre açıklanan liste içinde Cemil Yaman ve Hakan Höbek kesinlikle vekil olarak bu seçimi tamamlayacaktır. Ancak biz Ufuk kardeşimizin de meclise girmesi için çok yüksek bir performans sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi. Hakan Höbek içinde ayrıca bir değerlendirme yapan Bıyık, “Ben Hakan Höbek’in Darıca Ak parti İlçe Başkanı olduğu kongrede listedeydim. Birlikte bir yarışın içinde omuz omuza çalıştık. Onun seçilebilir bir sıralamada olması beni ayrıca çok sevindirdi. Hakan Höbek bize göre Darıca’nın da adayıdır. Mecliste Darıcalı bir vekil olması bizleri fazlasıyla sevindirecek. Seçim çalışmalarımız sonunda göndereceğimiz en fazla vekil için büyük bir efor sarf edeceğiz.“ dedi. AKBULUT: "YAMAN’LA SEVİNDİK DİĞERLERİNİDE SEVİNDİRECEĞİZ" Açıklanan listeye ilişkin ülkeye ve kente hayırlı olması dilekleri ile değerlendirme yapan Dilovası AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Cemil Yaman bizim kendi içimizden biridir. İçimizden birinin seçilebilir sırada olması çok sevindirici bir durum. Ama isimlerden çok TBMM’ye Kocaeli’den en fazla vekili göndermek adına gereken neyse onu yapacağız. Kocaeli zaten her zaman Ak Parti için gereğini yerine getirmiştir. Benim inancım Gebze Bölgesinden listede var olan tüm isimler meclise gidecektir.” dedi. AYAR: "9.SIRAYI GÖNDERMEK HEDEFİMİZDİR" Gebze AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar ise açıklanan liste için, “Öncelikler listemiz hayırlı olsun. Siyasi partiler için önümüzde ki bir aylık süreç çok önemli. AK Partide bu yarışın içerisinde yer alacaktır. Listede yer alan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Sonuçta 13 kişilik bir liste oluşturuldu. Bu listede genel merkeze göre en uygun isimler yazıldı. Bize bundan sonra düşen partimiz adına en yüksek sayıyla vekili meclise sokmaktır. Bunun için çalışacağız. Ancak öncelikli olarak bir Gebzeli olarak Gebze’nin adaylarını yani 9. Sırayı meclise göndermektir.” dedi.
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Listesinin açıklanmasının etki ve tepkileri Gebze’de büyük oldu. Açıklanan liste adeta Gebze kamuoyunda iki farklı görüş oluşturdu. Kimine göre Gebze’nin isimleri seçilebilir sırada kimine göre değil. Peki, Ak Partili İlçe Başkanları ne dedi?

3 ADAYIMIZI DA MECLİSE GÖNDERECEĞİZ

Çayırova AK parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür listelerin açıklanması sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Öncelikle açıklanan liste ülkemize, kentimize hayırlı uğurlu olsun. Bizim listeye ilişkin yapacağımız yorum ve düşünceler teşkilatçılık çerçevesindedir. Bizi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın takdiri olan liste içinde gönderebileceğimiz en fazla vekil adayı göndermek üzere gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Zaten göreve geldiğimiz ilk günden bugüne dek hep yarın seçim varmış gibi planlama içinde bir süreç geçirdik.  Gebze Bölgesi adaylarının tamamını TBMM’ye sokmak en önemli hedefimizdir. Bunu sağlamak adına programımızı, planlamalarımızı yaptık. SKM çerçevesi içinde en başarılı şekilde bu seçim sürecini geçireceğiz.” dedi.

"UFUK KARDEŞİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Darıca AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da listelerin açıklanmasına, “Parti büyümüzün takdiridir.” Şeklinde değerlendirme yaptı. İlçe Başkanı Bıyık, “Öncelikle hayırlı olmasını temenni ederim. Bana göre açıklanan liste içinde Cemil Yaman ve Hakan Höbek kesinlikle vekil olarak bu seçimi tamamlayacaktır. Ancak biz Ufuk kardeşimizin de meclise girmesi için çok yüksek bir performans sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi. Hakan Höbek içinde ayrıca bir değerlendirme yapan Bıyık, “Ben Hakan Höbek’in Darıca Ak parti İlçe Başkanı olduğu kongrede listedeydim. Birlikte bir yarışın içinde omuz omuza çalıştık. Onun seçilebilir bir sıralamada olması beni ayrıca çok sevindirdi. Hakan Höbek bize göre Darıca’nın da adayıdır. Mecliste Darıcalı bir vekil olması bizleri fazlasıyla sevindirecek. Seçim çalışmalarımız sonunda göndereceğimiz en fazla vekil için büyük bir efor sarf edeceğiz.“ dedi.

AKBULUT: "YAMAN’LA SEVİNDİK DİĞERLERİNİDE SEVİNDİRECEĞİZ"

Açıklanan listeye ilişkin ülkeye ve kente hayırlı olması dilekleri ile değerlendirme yapan Dilovası AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Cemil Yaman bizim kendi içimizden biridir. İçimizden birinin seçilebilir sırada olması çok sevindirici bir durum. Ama isimlerden çok TBMM’ye Kocaeli’den en fazla vekili göndermek adına gereken neyse onu yapacağız. Kocaeli zaten her zaman Ak Parti için gereğini yerine getirmiştir. Benim inancım Gebze Bölgesinden listede var olan tüm isimler meclise gidecektir.” dedi.

AYAR: "9.SIRAYI GÖNDERMEK HEDEFİMİZDİR"

Gebze AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar ise açıklanan liste için, “Öncelikler listemiz hayırlı olsun. Siyasi partiler için önümüzde ki bir aylık süreç çok önemli. AK Partide bu yarışın içerisinde yer alacaktır. Listede yer alan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Sonuçta 13 kişilik bir liste oluşturuldu. Bu listede genel merkeze göre en uygun isimler yazıldı. Bize bundan sonra düşen partimiz adına en yüksek sayıyla vekili meclise sokmaktır. Bunun için çalışacağız. Ancak öncelikli olarak bir Gebzeli olarak Gebze’nin adaylarını yani 9. Sırayı meclise göndermektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.