Gebze Belediyesi’ne T.C. ibaresi geliyor!

Gebze 09.05.2019 - 17:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Belediyesi’ne T.C. ibaresi geliyor!

Gebze Belediye Meclisi, önceki gün yapılan mayıs ayı ikinci oturumunda önemli bir karara imza attı. Gebze Meclisi, oy birliğiyle Gebze Belediyesi üzerinde ki tabelalara T.C. ibaresinin konulmasını kabul etti. Teklif belediye meclis gündemine İYİ Parti Meclis Üyesi Birol Elüstü Tarafından verildi. Gündeme alınan teklif de İYİ Partili Elüstü, “Türkiye Cumhuriyeti’nin simgelerinden tüm kurumlarının tabelalarında yer alan T.C. (Türkiye Cumhuriyeti ) ibaresidir. Belediye binamızda bulunan tabelaların başına Türkiye Cumhuriyeti yazısının kısaltılmışı olan T.C. İbaresinin eklenmesini arz ederim.”ifadelerini kullandı. Meclis de oylamaya sunulan teklifi AK Parti, CHP ve İYİ Parti’li Meclis Üyeleri oy birliğiyle kabul ederek, güzel bir birliktelik sağladılar. Uzlaşı içinde ortak akıl ve Başkan Zinnur Büyükgöz’ün de destekleriyle teklifin kabul edilmesi Meclis de güzel bir hava oluşturdu. İYİ Partililer teklifin kabul edilmesinden dolayı tüm Meclis Üyeleri ve Siyasi Partilere teşekkür ederken, önümüzde ki günlerde Gebze Belediyesi’nin çeşitli noktalarında yer alan unvanlarının önünde T.C. ibaresi yer alacak. UYUM İÇİNDE GEBZE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Elüstü yaptığı açıklamada,"Vermiş olduğum önergeye destek olan Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz Bey'e ve İYİ Partili, Adalet ve Kalkınma Partili, Cumhuriyet Halk Partili, Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Birlikte uyum içinde iyi bir Gebze için çalışacağız."

Gebze Belediye Meclisi, önceki gün yapılan mayıs ayı ikinci oturumunda önemli bir karara imza attı. Gebze Meclisi, oy birliğiyle Gebze Belediyesi üzerinde ki tabelalara T.C. ibaresinin konulmasını kabul etti. Teklif belediye meclis gündemine İYİ Parti Meclis Üyesi Birol Elüstü Tarafından verildi. Gündeme alınan teklif de İYİ Partili Elüstü, “Türkiye Cumhuriyeti’nin simgelerinden tüm kurumlarının tabelalarında yer alan T.C. (Türkiye Cumhuriyeti ) ibaresidir. Belediye binamızda bulunan tabelaların başına Türkiye Cumhuriyeti yazısının kısaltılmışı olan T.C. İbaresinin eklenmesini arz ederim.”ifadelerini kullandı. Meclis de oylamaya sunulan teklifi AK Parti, CHP ve İYİ Parti’li Meclis Üyeleri oy birliğiyle kabul ederek, güzel bir birliktelik sağladılar. Uzlaşı içinde ortak akıl ve Başkan Zinnur Büyükgöz’ün de destekleriyle teklifin kabul edilmesi Meclis de güzel bir hava oluşturdu. İYİ Partililer teklifin kabul edilmesinden dolayı tüm Meclis Üyeleri ve Siyasi Partilere teşekkür ederken, önümüzde ki günlerde Gebze Belediyesi’nin çeşitli noktalarında yer alan unvanlarının önünde T.C. ibaresi yer alacak.

UYUM İÇİNDE GEBZE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Elüstü yaptığı açıklamada,"Vermiş olduğum önergeye destek olan Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz Bey'e ve İYİ Partili, Adalet ve Kalkınma Partili, Cumhuriyet Halk Partili, Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Birlikte uyum içinde iyi bir Gebze için çalışacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.