Gebze Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Gebze 03.01.2016 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için çeşitli yerlere kedi ve köpek maması bırakıyor. Gebze Belediyesi, kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının aç kalmaması için harekete geçti. Veteriner işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin belirli noktalarında günlük çalışma yapıyor. Belirlenen noktalara düzenli olarak mama ve yiyecek bırakan ekipler, sıcakların düşmesi ve kar yağışıyla çalışmalarına hız verdi. Ayrıca ekipler annesiz yavru hayvanları donmamaları için koruma altına alıyor. Sokak hayvanları ile ilgili uyarı ve ihbarlar  641 78 16 Veteriner İşleri Müdürlüğü ve 153 Zabıta numaralarından yapılıyor.  

Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için çeşitli yerlere kedi ve köpek maması bırakıyor.

Gebze Belediyesi, kar yağışıyla birlikte yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının aç kalmaması için harekete geçti. Veteriner işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin belirli noktalarında günlük çalışma yapıyor. Belirlenen noktalara düzenli olarak mama ve yiyecek bırakan ekipler, sıcakların düşmesi ve kar yağışıyla çalışmalarına hız verdi. Ayrıca ekipler annesiz yavru hayvanları donmamaları için koruma altına alıyor. Sokak hayvanları ile ilgili uyarı ve ihbarlar  641 78 16 Veteriner İşleri Müdürlüğü ve 153 Zabıta numaralarından yapılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.