Gebze Beylikdağı ormana dönüşüyor

Gebze 20.12.2015 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Beylikdağı ormana dönüşüyor

Gebze Beylikdağı'nda ağaçlandırma çalışması gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı kent genelinde ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.  Gebze'de gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmasında Beylikdağı'na 10 bin adet fidan dikildi. 10 BİN FİDAN DİKİLDİ Ağaçlandırma çalışmasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Başkan Danışmanı Nermin Tol, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan, öğrenciler ve personel katıldı. Beylikdağı'ndaki toplam bir milyon 169 bin metrekarelik alana 10 bin fidan dikildi. HEDEF 100 BİN AĞAÇ Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi'nden 100 personelin görev yaptığı ağaçlandırma çalışması kapsamında Toros sediri ve batı ladinleri toprakla buluştu. Bölgeye toplam 100 bin ağaç dikilmesi hedefleniyor.  
Gebze Beylikdağı'nda ağaçlandırma çalışması gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı kent genelinde ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.  Gebze'de gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmasında Beylikdağı'na 10 bin adet fidan dikildi.

10 BİN FİDAN DİKİLDİ

Ağaçlandırma çalışmasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Başkan Danışmanı Nermin Tol, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan, öğrenciler ve personel katıldı. Beylikdağı'ndaki toplam bir milyon 169 bin metrekarelik alana 10 bin fidan dikildi.

HEDEF 100 BİN AĞAÇ

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi'nden 100 personelin görev yaptığı ağaçlandırma çalışması kapsamında Toros sediri ve batı ladinleri toprakla buluştu. Bölgeye toplam 100 bin ağaç dikilmesi hedefleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.