Gebze Bölgesi’ni onlar temsil ediyor!

Gebze 18.04.2019 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Bölgesi’ni onlar temsil ediyor!

81 kişiden oluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Gebze Bölgesi’nde 26 isim yer aldı

81 kişiden oluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Gebze Bölgesi’nde 26 isim yer aldı. Önceki gün yapılan Büyükşehir Meclisi’nin ilk toplantısına Gebze Bölgesi eksiksiz katıldı. Büyükşehir Meclisi’ne en fazla üyeyi 8 isimle yine Gebze verirken, en az katılım ise 4 kişi ile Dilovası oldu. Gebze Bölgesi’nde 26 Meclis üyesinden 20 tanesi AK Partili, 5 tanesi CHP’li, 1 tanesi ise Saadet Partili. Genel toplamda 81 Üyesi bulunan Büyükşehir Meclisi’nde AK Parti’den 58, CHP’den 15, Saadet Partisi’nden 3, MHP ve İYİ Parti’den ise 2 temsilci bulunuyor. Büyükşehir Meclisi’nde Gebze Bölgesini temsil eden isimler ise şu şekilde oluştu: YENİ BÜYÜKŞEHİR MECLİS ÜYELERİ GEBZE:Zinnur Büyükgöz, Mahmut Yandık, Hasan Soba, Yaşar Çakmak, Güler Şahin Gencay, Sertan Tuncel (AK Parti), Halil İbrahim Başçiftçi, Gökhan Yamen(CHP) DARICA: Muzaffer Bıyık, Abdullatif Özkan, Bülent Koçak, A.Hakan Hocaoğlu, İsmail Ramazanoğlu (AK Parti), Selim Özcan, Göknur Bektaş(CHP) ÇAYIROVA: Bünyamin Çiftçi, Cüneyt Atalay, Burak Fidan, Saadettin Arıkboğa, Fatma Nur Çelik, Zafer Alkan,(AK Parti), Halis Koç (CHP) DİLOVASI: Hamza Şayir, Oğuzhan Artut, Adem Çarıkçı, (AK Parti), Zeki Karataş (SP)
81 kişiden oluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Gebze Bölgesi’nde 26 isim yer aldı

81 kişiden oluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Gebze Bölgesi’nde 26 isim yer aldı. Önceki gün yapılan Büyükşehir Meclisi’nin ilk toplantısına Gebze Bölgesi eksiksiz katıldı. Büyükşehir Meclisi’ne en fazla üyeyi 8 isimle yine Gebze verirken, en az katılım ise 4 kişi ile Dilovası oldu. Gebze Bölgesi’nde 26 Meclis üyesinden 20 tanesi AK Partili, 5 tanesi CHP’li, 1 tanesi ise Saadet Partili. Genel toplamda 81 Üyesi bulunan Büyükşehir Meclisi’nde AK Parti’den 58, CHP’den 15, Saadet Partisi’nden 3, MHP ve İYİ Parti’den ise 2 temsilci bulunuyor. Büyükşehir Meclisi’nde Gebze Bölgesini temsil eden isimler ise şu şekilde oluştu:

YENİ BÜYÜKŞEHİR MECLİS ÜYELERİ

GEBZE:Zinnur Büyükgöz, Mahmut Yandık, Hasan Soba, Yaşar Çakmak, Güler Şahin Gencay, Sertan Tuncel (AK Parti), Halil İbrahim Başçiftçi, Gökhan Yamen(CHP)

DARICA: Muzaffer Bıyık, Abdullatif Özkan, Bülent Koçak, A.Hakan Hocaoğlu, İsmail Ramazanoğlu (AK Parti), Selim Özcan, Göknur Bektaş(CHP)

ÇAYIROVA: Bünyamin Çiftçi, Cüneyt Atalay, Burak Fidan, Saadettin Arıkboğa, Fatma Nur Çelik, Zafer Alkan,(AK Parti), Halis Koç (CHP)

DİLOVASI: Hamza Şayir, Oğuzhan Artut, Adem Çarıkçı, (AK Parti), Zeki Karataş (SP)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.