GEBZE CENTER, 7. GEBZE KİTAP GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Gebze 27.01.2017 - 08:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE CENTER, 7. GEBZE KİTAP GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Gebze Center tarafından bu yıl 7’nci kez düzenlenen, kitapseverlerin binlerce esere indirimli ulaşabildiği ve edebiyat dünyasının sevilen isimleriyle tanışma fırsatı bulduğu Gebze Kitap Günleri, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor

  Yönetimi JLL Türkiye tarafından gerçekleştirilen Gebze Center, açıldığı günden bu yana bölge halkını pek çok markayla tanıştırmanın yanı sıra ziyaretçilerini ve bölge halkını kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturuyor.   Kitapseverleri edebiyattan tarihe, romandan şiire binlerce değerli esere indirimli olarak sahip olma fırsatı da sunan 7’nci Gebze Kitap Günleri kapsamında 29 Ocak 2017 tarihine kadar Nehir Erdem, Ayşegül Çiçekoğlu, Özlem Çorapçı ve Ezgin Kılıç gibi değerli yazarlar Gebze Center ana giriş katında sevenleriyle buluşarak onlar için kitaplarını imzalayacak.   Gebze Center tarafından bu yıl 7’nci kez düzenlenen Gebze Kitap Günleri’nde, yazarlar sevilen kitaplarını hayranları için imzalarken sosyal medya üzerinden gerçekleşen yarışmalarla kitapseverler hediye kitap kazanma şansı da yakalıyor. Gebze Kitap Günleri kapsamında ayrıca Cuma ve Cumartesi günleri fuar alanında gerçekleştirilen çocuk etkinlikleriyle de hem aileler hem de çocuklar keyifli vakit geçiriyor.
Gebze Center tarafından bu yıl 7’nci kez düzenlenen, kitapseverlerin binlerce esere indirimli ulaşabildiği ve edebiyat dünyasının sevilen isimleriyle tanışma fırsatı bulduğu Gebze Kitap Günleri, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor

 

Yönetimi JLL Türkiye tarafından gerçekleştirilen Gebze Center, açıldığı günden bu yana bölge halkını pek çok markayla tanıştırmanın yanı sıra ziyaretçilerini ve bölge halkını kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturuyor.

 

Kitapseverleri edebiyattan tarihe, romandan şiire binlerce değerli esere indirimli olarak sahip olma fırsatı da sunan 7’nci Gebze Kitap Günleri kapsamında 29 Ocak 2017 tarihine kadar Nehir Erdem, Ayşegül Çiçekoğlu, Özlem Çorapçı ve Ezgin Kılıç gibi değerli yazarlar Gebze Center ana giriş katında sevenleriyle buluşarak onlar için kitaplarını imzalayacak.

 

Gebze Center tarafından bu yıl 7’nci kez düzenlenen Gebze Kitap Günleri’nde, yazarlar sevilen kitaplarını hayranları için imzalarken sosyal medya üzerinden gerçekleşen yarışmalarla kitapseverler hediye kitap kazanma şansı da yakalıyor. Gebze Kitap Günleri kapsamında ayrıca Cuma ve Cumartesi günleri fuar alanında gerçekleştirilen çocuk etkinlikleriyle de hem aileler hem de çocuklar keyifli vakit geçiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.