GEBZE CENTER’DAN ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK

Gebze 29.05.2018 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEBZE CENTER’DAN ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, Ramazan ayında çocuklara özel etkinlikler düzenliyor.

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, Ramazan ayında çocuklara özel etkinlikler düzenliyor. 1-9 Haziran tarihlerinde 14.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek ve etkinlik alanında bir Türkmen obası şeklinde tasarlanacak olan “Otağ Bir Kurtuluş Öyküsü” etkinliği kapsamında, çocuklar birbirinden eğlenceli atölye çalışmalarına eşlik ederken, nostaljik oyunları oynama fırsatı bulacak. Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra, her yaş grubundan Gebzeliler için gerçekleştirdiği etkinliklerine Ramazan’da da hız kesmeden devam ediyor. “Otağ Bir Kurtuluş Öyküsü” etkinliği kapsamında, etkinlik alanını bir Türkmen obası şeklinde tasarlayacak olan Gebze Center, çocukları, atölye çalışmaları ve oyunlarla tarihi bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. 1-9 Haziran tarihleri arasında, saat 14.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan “Otağ Bir Kurtuluş Öyküsü” etkinliği boyunca çocuklar, Yörük Kültürü’nün özellikleriyle de tanışmış olacak. Kurulacak etkinlik alanında özel dönemsel kostümler giydirilecek olan çocuklar; Sepet Örücü, At Binme, Okçuluk, Dede Korkut Masalları, Yayık Yayma, Çanak Çömlek Yapımı(oyun hamurundan), Fotoğraf Çekimi gibi atölye çalışmaları ve oyunlarla bir yandan eğlenirken, bir yandan da dönemin kültürel havasını yaşama fırsatı bulacak. Gebze Center, tarihi esintilerle, birbirinden heyecanlı aktivitelerin yaşanacağı “Otağ Bir Kurtuluş Öyküsü” etkinliğe tüm çocukları bekliyor.    
Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, Ramazan ayında çocuklara özel etkinlikler düzenliyor.

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, Ramazan ayında çocuklara özel etkinlikler düzenliyor. 1-9 Haziran tarihlerinde 14.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek ve etkinlik alanında bir Türkmen obası şeklinde tasarlanacak olan “Otağ Bir Kurtuluş Öyküsü” etkinliği kapsamında, çocuklar birbirinden eğlenceli atölye çalışmalarına eşlik ederken, nostaljik oyunları oynama fırsatı bulacak.

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra, her yaş grubundan Gebzeliler için gerçekleştirdiği etkinliklerine Ramazan’da da hız kesmeden devam ediyor. “Otağ Bir Kurtuluş Öyküsü” etkinliği kapsamında, etkinlik alanını bir Türkmen obası şeklinde tasarlayacak olan Gebze Center, çocukları, atölye çalışmaları ve oyunlarla tarihi bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. 1-9 Haziran tarihleri arasında, saat 14.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan “Otağ Bir Kurtuluş Öyküsü” etkinliği boyunca çocuklar, Yörük Kültürü’nün özellikleriyle de tanışmış olacak.

Kurulacak etkinlik alanında özel dönemsel kostümler giydirilecek olan çocuklar; Sepet Örücü, At Binme, Okçuluk, Dede Korkut Masalları, Yayık Yayma, Çanak Çömlek Yapımı(oyun hamurundan), Fotoğraf Çekimi gibi atölye çalışmaları ve oyunlarla bir yandan eğlenirken, bir yandan da dönemin kültürel havasını yaşama fırsatı bulacak. Gebze Center, tarihi esintilerle, birbirinden heyecanlı aktivitelerin yaşanacağı “Otağ Bir Kurtuluş Öyküsü” etkinliğe tüm çocukları bekliyor.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.