Gebze Center Tavuk Dünyası’nda şok!

Gebze 15.09.2020 - 22:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Center Tavuk Dünyası’nda şok!

Tavuk Dünyası Gebze Center Şubesi’nde yemek siparişi veren bir vatandaş, yemeğinden böcek çıktığını iddia etti. Gördüğü skandal karşısında şok olan Gebzeli Mustafa, restoranı terk etti. Türkiye’nin en ünlü yemek zincirlerinden bir tanesi olan Tavuk Dünyası’nda geçtiğimiz gün şok edecek bir olay yaşandı. Tavuk Dünyası Gebze Center şubesinde köri soslu tavuk siparişi veren bir vatandaş, yemeğinden böcek çıktığını iddia etti. Durumu hemen çalışanlara bildiren Gebzeli Mustafa, restoranı terk etti. Yaşadığı anları sosyal medyadan paylaşan mağdur vatandaş, “Tavuk Dünyası markasından sipariş etmiş olduğum körü soslu tavuk tabağımda makarna kısmında bir böcekle karşılaştım. Bu durum hiç hoşuma gitmedi” dedi. Gebzeli Mustafa karşılaştığı hijyen yoksunluğundan dolayı şikayetini dile getirerek restoranı terk etti. Olayı yetkili mercilere ulaştırarak bahsi geçen işletmenin incelenmesini istedi.

Tavuk Dünyası Gebze Center Şubesi’nde yemek siparişi veren bir vatandaş, yemeğinden böcek çıktığını iddia etti. Gördüğü skandal karşısında şok olan Gebzeli Mustafa, restoranı terk etti.

Türkiye’nin en ünlü yemek zincirlerinden bir tanesi olan Tavuk Dünyası’nda geçtiğimiz gün şok edecek bir olay yaşandı. Tavuk Dünyası Gebze Center şubesinde köri soslu tavuk siparişi veren bir vatandaş, yemeğinden böcek çıktığını iddia etti. Durumu hemen çalışanlara bildiren Gebzeli Mustafa, restoranı terk etti. Yaşadığı anları sosyal medyadan paylaşan mağdur vatandaş, “Tavuk Dünyası markasından sipariş etmiş olduğum körü soslu tavuk tabağımda makarna kısmında bir böcekle karşılaştım. Bu durum hiç hoşuma gitmedi” dedi. Gebzeli Mustafa karşılaştığı hijyen yoksunluğundan dolayı şikayetini dile getirerek restoranı terk etti. Olayı yetkili mercilere ulaştırarak bahsi geçen işletmenin incelenmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.