Gebze CHP veri bankası oluşturacak

Gebze 27.12.2016 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze CHP veri bankası oluşturacak

CHP Gebze İlçe teşkilatı, mahalle toplantılarına İstasyon Mahallesi ile devam etti. Mahalle üyelerinin de ziyaret edildiği toplantıda önemli kararlar da alındı. Daha etkin bir örgüt oluşturulması amacıyla örgütümüzde veri bankasının oluşturulması kararı da alındı.

  CHP Gebze İlçe teşkilatı, mahalle toplantılarına İstasyon Mahallesi ile devam etti. Mahalle üyelerinin de ziyaret edildiği toplantıda önemli kararlar da alındı. Toplantı sonrası yapılan bildiride alınan kararlar da açıklandı. CHP Gebze İlçe başkanı Recep Dursun, yapılan toplantı ve alınan kararlarla ilgili şöyle konuştu:  "Partimizle üyeler arasında kalıcı, sürekli ve sürdürülebilir bağın kurulmasını sağlamak için adımlar atacağız.  Başka il/ilçe veya mahallelere taşınmış üyelerin tespit edilmesi, Sosyal medya,telefon ve mail bilgilerinin tespit edilmesi,iletişim bilgilerin güncellenmesi gerekiyor. Kültür, sanat,eğitim ve spor alanlarında yetenekli partililerin belirlenerek partimizin bu alandaki eylem,etkinlik ve projelerinde aktif görev almalarını sağlamalıyız. Partililerimizle ilgili sosyal, ekonomik,kültürel ve şahsi bilgilerin tespiti ile ilçe örgütümüzde veri bankasının oluşturulması için çalışma yapılmalı. Partimizde üye olarak gözüküp temel siyaseti /ideolojisi ile bağını koparmış, başka siyasi partilere oy veren veya çalışmalarında aktif görev alanların, adres ve iletişim bilgilerine ulaşılamayan üyelerin tespiti ile partimizle ilişkilerin kesilmesi süreci başlatılacak." Dursun, ayrıca yapılan ziyaretlerde partililerin eleştiri, tavsiye ve önerilerinin de not edildiğini belirtti.  
CHP Gebze İlçe teşkilatı, mahalle toplantılarına İstasyon Mahallesi ile devam etti. Mahalle üyelerinin de ziyaret edildiği toplantıda önemli kararlar da alındı. Daha etkin bir örgüt oluşturulması amacıyla örgütümüzde veri bankasının oluşturulması kararı da alındı.

 

CHP Gebze İlçe teşkilatı, mahalle toplantılarına İstasyon Mahallesi ile devam etti. Mahalle üyelerinin de ziyaret edildiği toplantıda önemli kararlar da alındı. Toplantı sonrası yapılan bildiride alınan kararlar da açıklandı. CHP Gebze İlçe başkanı Recep Dursun, yapılan toplantı ve alınan kararlarla ilgili şöyle konuştu:  "Partimizle üyeler arasında kalıcı, sürekli ve sürdürülebilir bağın kurulmasını sağlamak için adımlar atacağız.  Başka il/ilçe veya mahallelere taşınmış üyelerin tespit edilmesi, Sosyal medya,telefon ve mail bilgilerinin tespit edilmesi,iletişim bilgilerin güncellenmesi gerekiyor. Kültür, sanat,eğitim ve spor alanlarında yetenekli partililerin belirlenerek partimizin bu alandaki eylem,etkinlik ve projelerinde aktif görev almalarını sağlamalıyız. Partililerimizle ilgili sosyal, ekonomik,kültürel ve şahsi bilgilerin tespiti ile ilçe örgütümüzde veri bankasının oluşturulması için çalışma yapılmalı.

Partimizde üye olarak gözüküp temel siyaseti /ideolojisi ile bağını koparmış, başka siyasi partilere oy veren veya çalışmalarında aktif görev alanların, adres ve iletişim bilgilerine ulaşılamayan üyelerin tespiti ile partimizle ilişkilerin kesilmesi süreci başlatılacak." Dursun, ayrıca yapılan ziyaretlerde partililerin eleştiri, tavsiye ve önerilerinin de not edildiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.