Gebze'de 1 Mayıs'a yoğun ilgi

Gebze 01.05.2017 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de 1 Mayıs'a yoğun ilgi

Emek ve Dayanışma Günü 1 Mayıs, Anadolu'nun İstanbul'a açılan kapısı işçi yatağı Gebze'de Kent Meydanı'nda kutlanıyor. İstanbul ve Kocaeli emekçileri Gebze Kent Meydanı'nda yürüyor. 1 Mayıs buluşmasına Vatan Partisi ve TGB'nin yanısıra çok sayıda kitle örgütü de katılıyor GEBZE'DE 1 MAYIS COŞKUSU Emek ve Dayanışma Günü 1 Mayıs, Anadolu'nun İstanbul'a açılan kapısı işçi yatağı Gebze'de Kent Meydanı'nda kutlanıyor. Gebze'de ve çevre ilçelerde devam eden 1 Mayıs eylemlerine gençliğinde yoğun ilgisi var.      

Emek ve Dayanışma Günü 1 Mayıs, Anadolu'nun İstanbul'a açılan kapısı işçi yatağı Gebze'de Kent Meydanı'nda kutlanıyor. İstanbul ve Kocaeli emekçileri Gebze Kent Meydanı'nda yürüyor. 1 Mayıs buluşmasına Vatan Partisi ve TGB'nin yanısıra çok sayıda kitle örgütü de katılıyor

GEBZE'DE 1 MAYIS COŞKUSU

Emek ve Dayanışma Günü 1 Mayıs, Anadolu'nun İstanbul'a açılan kapısı işçi yatağı Gebze'de Kent Meydanı'nda kutlanıyor. Gebze'de ve çevre ilçelerde devam eden 1 Mayıs eylemlerine gençliğinde yoğun ilgisi var.


 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.