GEBZE’DE AHMET YESEVİ’Yİ ANACAKLAR!

Gebze 24.05.2016 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE’DE AHMET YESEVİ’Yİ ANACAKLAR!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğü Kandıra ve Gebze’de iki önemli program yapacak.

YESEVİ’NİN 850. YIL DÖNÜMÜ KUTLANACAK Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğü Kandıra ve Gebze’de iki önemli program yapacak. Anadolu’nun manevi mimarlarından ve ilk büyük Türk Mutasavvıfı olarak kabul edilen, “Pir’i Türkistan” namı ile meşhur Hoca Ahmet Yesevi, vefatının 850. yıl dönümü münasebetiyle Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde bugün saat 19.30’da gerçekleşecek. 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 20.30’da ise Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde Esat Kabaklı ve Talha Uğurluel’in katılımıyla İstanbul Fethinin 563. Yıl dönümü kapsamında “Fetih Buluşmaları” gerçekleştirilecek. Programa Kocaeli merkez yurtları başta olmak üzere Gebze, Kandıra, Karamürsel ve Gölcük yurtlarda barınan tüm öğrencilerin ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilecek.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğü Kandıra ve Gebze’de iki önemli program yapacak.

YESEVİ’NİN 850. YIL DÖNÜMÜ KUTLANACAK

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğü Kandıra ve Gebze’de iki önemli program yapacak. Anadolu’nun manevi mimarlarından ve ilk büyük Türk Mutasavvıfı olarak kabul edilen, “Pir’i Türkistan” namı ile meşhur Hoca Ahmet Yesevi, vefatının 850. yıl dönümü münasebetiyle Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde bugün saat 19.30’da gerçekleşecek.

25 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 20.30’da ise Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde Esat Kabaklı ve Talha Uğurluel’in katılımıyla İstanbul Fethinin 563. Yıl dönümü kapsamında “Fetih Buluşmaları” gerçekleştirilecek.

Programa Kocaeli merkez yurtları başta olmak üzere Gebze, Kandıra, Karamürsel ve Gölcük yurtlarda barınan tüm öğrencilerin ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.