GEBZE'DE AİLEDE DEĞERLER EĞİTİMİ VERİLECEK!

Gebze 03.01.2017 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE'DE AİLEDE DEĞERLER EĞİTİMİ VERİLECEK!

Yazar Tongar, “Peygamberlerin Çocuk Eğitimi Metotları” konulu bir dizi söyleşi gerçekleştirecek Bilgievleri’nin Ailede Değerler Eğitimi söyleşileri sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı olan Bilgievleri,  Ailede Değerler Eğitimi kapsamında organize ettiği söyleşilerini sürdürüyor. Bilgievleri, 5, 11 ve 12 Ocak tarihlerinde Gölcük, İzmit ve Gebze’de yazar Hatice Kübra Tongar’ın katılacağı “Peygamberlerin Çocuk Eğitimi Metotları” konulu bir dizi söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşi, Bilgievi velileri için özel olarak düzenlenecek. SÖYLEŞİ GÜN, YER VE SAATLERİ Yazar Hatice Kübra Tongar’ın ilk söyleşisi 5 Ocak Perşembe günü Gölcük Kazıklı Kervansaray’da saat 16.00’da gerçekleştirilecek. İkinci söyleşiyi 11 Ocak Çarşamba günü SDKM Büyük Sahne’de 16.00’da yapacak olan yazar, son söyleşisini ise 12 Ocak Perşembe günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek. Bu söyleşi ise saat 15.00’te başlayacak.

Yazar Tongar, “Peygamberlerin Çocuk Eğitimi Metotları” konulu bir dizi söyleşi gerçekleştirecek

Bilgievleri’nin Ailede Değerler Eğitimi söyleşileri sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı olan Bilgievleri,  Ailede Değerler Eğitimi kapsamında organize ettiği söyleşilerini sürdürüyor. Bilgievleri, 5, 11 ve 12 Ocak tarihlerinde Gölcük, İzmit ve Gebze’de yazar Hatice Kübra Tongar’ın katılacağı “Peygamberlerin Çocuk Eğitimi Metotları” konulu bir dizi söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşi, Bilgievi velileri için özel olarak düzenlenecek.

SÖYLEŞİ GÜN, YER VE SAATLERİ

Yazar Hatice Kübra Tongar’ın ilk söyleşisi 5 Ocak Perşembe günü Gölcük Kazıklı Kervansaray’da saat 16.00’da gerçekleştirilecek. İkinci söyleşiyi 11 Ocak Çarşamba günü SDKM Büyük Sahne’de 16.00’da yapacak olan yazar, son söyleşisini ise 12 Ocak Perşembe günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek. Bu söyleşi ise saat 15.00’te başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.