GEBZE’DE BEKLENEN ADAY BAŞVURUSUNU YAPTI

Gebze 19.02.2015 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

GEBZE’DE BEKLENEN ADAY BAŞVURUSUNU YAPTI

Gebze'den Milletvekilliği Aday Adayı olmasını beklenen isim sonunda başvurusunu yaptı. İşte o isim;

AK Parti Gebze kurucularından Yalçın Coştur Milletvekilliği başvurusunu bugün yaptı. Yalçın Coştur 2011 yılında yapılan Milletvekili seçimlerinde Partisi tarafından Kocaeli 24. Dönem Milletvekili adayı gösterilmişti. Yalçın Coştur kimdir? Yalçın Coştur 1975 senesinde Almanya’da doğdu. 1979 senesinde Gebze’ye yerleşti. İlk ve lise tahsilini Gebze’de tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Birimler Maliye Bölümü mezunu. Daha sonra Mali Müşavirlikle ilgili stajını yaptı.  Aktif siyasete 2001 yılında AK Parti kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi olarak başladı. 1 yıl ilçe sekreteri akabinde 6 sene 2 dönem teşkilat başkanı olarak görev yaptı. Bir dönem de Gebze ilçe teşkilatında siyasi hukuki işler başkanı olarak görev yapan Yalçın Coştur 2011 yılında yapılan Milletvekili seçimlerinde Partisi tarafından Kocaeli 24. Dönem Milletvekili adayı gösterildi.  Gebze’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticilik yapan ve aslen Giresunlu olan Yalçın Coştur, evli ve 3 çocuk babası.  
Gebze'den Milletvekilliği Aday Adayı olmasını beklenen isim sonunda başvurusunu yaptı. İşte o isim;

AK Parti Gebze kurucularından Yalçın Coştur Milletvekilliği başvurusunu bugün yaptı. Yalçın Coştur 2011 yılında yapılan Milletvekili seçimlerinde Partisi tarafından Kocaeli 24. Dönem Milletvekili adayı gösterilmişti.

Yalçın Coştur kimdir?
Yalçın Coştur 1975 senesinde Almanya’da doğdu. 1979 senesinde Gebze’ye yerleşti. İlk ve lise tahsilini Gebze’de tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Birimler Maliye Bölümü mezunu. Daha sonra Mali Müşavirlikle ilgili stajını yaptı. 
Aktif siyasete 2001 yılında AK Parti kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi olarak başladı. 1 yıl ilçe sekreteri akabinde 6 sene 2 dönem teşkilat başkanı olarak görev yaptı. Bir dönem de Gebze ilçe teşkilatında siyasi hukuki işler başkanı olarak görev yapan Yalçın Coştur 2011 yılında yapılan Milletvekili seçimlerinde Partisi tarafından Kocaeli 24. Dönem Milletvekili adayı gösterildi. 
Gebze’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticilik yapan ve aslen Giresunlu olan Yalçın Coştur, evli ve 3 çocuk babası.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.