Gebze’de çizgiler çekildi!

Gebze 04.06.2017 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de çizgiler çekildi!

Büyükşehir, kent genelinde yenilediği yolların güvenlik çizgilerini çekiyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı uygulamaları ve asfalt çalışmaları tamamlan yol bölümleri Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince araç trafiğine hazır hale getiriliyor. Yollar son olarak güvenlik çizgileri çekildikten sonra araç trafiğine açılıyor. Bu kapsamda kent genelinde yenilenen tüm yollarda yatay trafik işareti olarak adlandırılan çizgi çalışmaları yapılıyor.      FARKLI TÜRDE BOYALAR KULLANILIYOR Çalışma kapsamında 150 bin metrekare soğuk yol çizgi boyası ile yol çizgilerinin çizilecek. Makine ile 75 bin metrekare 1,5 mm kalınlığında termoplastik boya ile yol çizgi çalışması yapılacak. 40000 metrekare 2 mm kalınlığında çift kompenantlı boya ile de yaya geçişleri çizilecek. 20 bin metrekare hız kesici çizgilerde ise 3 mm kalınlığında çift kampenantlı boya kullanılacak. Bin metrekare termoplastik boya ile3 mm kalınlığında serme yöntemiyle yaya geçişleri yapılacak. ÇİZGİLER ÇEKİLİYOR İzmit D-100 Karayolu Adapazarı-İstanbul istikameti Media Markt önü termoplastik boya ile şerit çizgi çalışması yapılırken, Yeşilova Mahallesi Yeşilova Caddesi üzerinde ofset tarama ve profil atlama imalatı gerçekleştirildi. Vezirçiftliği Mahallesi de D-130 Karayolu güney yan yol termoplastik boya ile şerit çizgileri çizildi. Derince Cumhuriyet Caddesi’nde yaya geçidi ve kasis boya çalışmaları, Çıraklı-Osmanlı-Karayakuplu Mahalleleri grup yolunda da soğuk yol çizgi boyası ile şerit çizgileri yapıldı. Gebze güney yan yola termoplastik boya ile yol şerit çizgi imalatı uygulandı. Çalışmalar yenilenen yollarda devam ediyor.

Büyükşehir, kent genelinde yenilediği yolların güvenlik çizgilerini çekiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı uygulamaları ve asfalt çalışmaları tamamlan yol bölümleri Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince araç trafiğine hazır hale getiriliyor. Yollar son olarak güvenlik çizgileri çekildikten sonra araç trafiğine açılıyor. Bu kapsamda kent genelinde yenilenen tüm yollarda yatay trafik işareti olarak adlandırılan çizgi çalışmaları yapılıyor.     

FARKLI TÜRDE BOYALAR KULLANILIYOR

Çalışma kapsamında 150 bin metrekare soğuk yol çizgi boyası ile yol çizgilerinin çizilecek. Makine ile 75 bin metrekare 1,5 mm kalınlığında termoplastik boya ile yol çizgi çalışması yapılacak. 40000 metrekare 2 mm kalınlığında çift kompenantlı boya ile de yaya geçişleri çizilecek. 20 bin metrekare hız kesici çizgilerde ise 3 mm kalınlığında çift kampenantlı boya kullanılacak. Bin metrekare termoplastik boya ile3 mm kalınlığında serme yöntemiyle yaya geçişleri yapılacak.

ÇİZGİLER ÇEKİLİYOR

İzmit D-100 Karayolu Adapazarı-İstanbul istikameti Media Markt önü termoplastik boya ile şerit çizgi çalışması yapılırken, Yeşilova Mahallesi Yeşilova Caddesi üzerinde ofset tarama ve profil atlama imalatı gerçekleştirildi. Vezirçiftliği Mahallesi de D-130 Karayolu güney yan yol termoplastik boya ile şerit çizgileri çizildi. Derince Cumhuriyet Caddesi’nde yaya geçidi ve kasis boya çalışmaları, Çıraklı-Osmanlı-Karayakuplu Mahalleleri grup yolunda da soğuk yol çizgi boyası ile şerit çizgileri yapıldı. Gebze güney yan yola termoplastik boya ile yol şerit çizgi imalatı uygulandı. Çalışmalar yenilenen yollarda devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.