GEBZE’DE DEMET TEZCAN RÜZGARI!

Gebze 04.01.2016 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE’DE DEMET TEZCAN RÜZGARI!

Gebze Genç İHH Gebze halkını Demet Tezcan’la buluşturdu. Gebze Genç İHH önceki gün Gebze Kültür Merkezi’nde bir program düzenledi. Çayırova İmam Hatip Lisesi öğrencisi Şerif Ay’ın okumuş olduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Araştırmacı Yazar Demet Tezcan’ın konuşmasıyla devam etti. YOĞUN KATILIM Gebze Genç İHH'nın düzenlediği programda "Adanmış Bir Ömür" Şule Yüksel Şenler'in anlatıldı. Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Gebze halkının karlı ve soğuk havaya rağmen katılımı yoğun oldu. DEMİR ÇALIŞMALARI ANLATTI Gebze İHH Başkan Yardımcısı Recep Demir program da bir konuşma yaparak çalışmalarından bahsetti. Demir “Öncelikle bu akşam sıcak evinizden kalkıp programımıza katılım sağladığınız teşekkür ederim. Bizler Gebze İnsani Yardım Vakfı olarak Gebze – Darıca – Çayırova ve Dilovası’nda güzel işler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. 8 ay gibi kısa bir süre de gerçekleştirdiğimiz projelerle birçok insana ulaştık. Ulaşmaya da devam ediyoruz. Elimizden geldiğince siz vatandaşlarımızın da desteğiyle daha çok yardıma muhtaç insana ulaşacağız Allah’ın izniyle.” Dedi. Demir, "ayrıca bir kez daha “Araştırmacı Yazar Demet Tezcan’ın anlatacağı "Adanmış Bir Ömür" Şule Yüksel Şenler'i anlamaya ve tanımaya gelen Gebze halkına çok teşekkür ederim.”diyerek sözlerini tamamladı. TEZCAN’DAN TEŞEKKÜR Araştırmacı – Yazar Demet Tezcan program sonrası Gebze Genç İHH yetkililerine düzenlemiş oldukları programdan ötürü ve Gebze halkının göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Gebze Genç İHH Gebze halkını Demet Tezcan’la buluşturdu. Gebze Genç İHH önceki gün Gebze Kültür Merkezi’nde bir program düzenledi. Çayırova İmam Hatip Lisesi öğrencisi Şerif Ay’ın okumuş olduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Araştırmacı Yazar Demet Tezcan’ın konuşmasıyla devam etti.

YOĞUN KATILIM

Gebze Genç İHH'nın düzenlediği programda "Adanmış Bir Ömür" Şule Yüksel Şenler'in anlatıldı. Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Gebze halkının karlı ve soğuk havaya rağmen katılımı yoğun oldu.

DEMİR ÇALIŞMALARI ANLATTI

Gebze İHH Başkan Yardımcısı Recep Demir program da bir konuşma yaparak çalışmalarından bahsetti. Demir “Öncelikle bu akşam sıcak evinizden kalkıp programımıza katılım sağladığınız teşekkür ederim. Bizler Gebze İnsani Yardım Vakfı olarak Gebze – Darıca – Çayırova ve Dilovası’nda güzel işler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. 8 ay gibi kısa bir süre de gerçekleştirdiğimiz projelerle birçok insana ulaştık. Ulaşmaya da devam ediyoruz. Elimizden geldiğince siz vatandaşlarımızın da desteğiyle daha çok yardıma muhtaç insana ulaşacağız Allah’ın izniyle.” Dedi. Demir, "ayrıca bir kez daha “Araştırmacı Yazar Demet Tezcan’ın anlatacağı "Adanmış Bir Ömür" Şule Yüksel Şenler'i anlamaya ve tanımaya gelen Gebze halkına çok teşekkür ederim.”diyerek sözlerini tamamladı.

TEZCAN’DAN TEŞEKKÜR

Araştırmacı – Yazar Demet Tezcan program sonrası Gebze Genç İHH yetkililerine düzenlemiş oldukları programdan ötürü ve Gebze halkının göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.